5M/10M Auto-Blocare Fluorescente Bandă de Oțel de Măsură de Înaltă precizie cu Laser, Inkjet Cod Cutie Instrument de Măsurare Extins Meterrule

24.72lei 50.47lei
SKU: s120823

Caracteristici:

1.Anti-tăiere, fără a prejudicia mâini: grele, dure, și nailon durabil de acoperire poate proteja lama de imprimare și prelungi durata de viață de lama.Și nu te va durea mâna.Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la produs, vă rugăm să ne contactați și vă vom răspunde la tine în termen de 48 de ore.

2.Durabil și portabil: Echipat cu încredere nailon cabluri si cleme metalice, este convenabil și în condiții de siguranță pentru a transporta.Îngroșat ABS shell-ul este anti-drop și mai durabil decât regulat măsuri de bandă.Spune la revedere de la fragile măsură de bandă pentru o mai durabil și clar experiență de lectură.

3.Fluorescente bandă: scara este echipat cu un strat fluorescent care nu reflectă lumina, îmbunătățirea lizibilitate în orice condiții de iluminare.Mare și ușor de citit numere și marcaje clare vă permit să obține cu ușurință măsurarea precisă a rezultatelor, fără nici o confuzie.

4.Opțional lungime: Această măsură de bandă poate ajunge la o lungime de 5/10 metri, făcându-l foarte potrivit pentru DIY, proiecte de construcții, și diverse măsurători.Designul ergonomic și confortabil de prindere, de asemenea, face mai ușor de utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

5.Auto blocare și ușor de utilizat: auto-blocare setare asigură că banda este fixată ferm în loc, oferindu-vă cu măsurători precise și fiabile de fiecare dată.Un must-have pentru fiecare proprietar, designer de interior, om bun profesionist, dulgher, metal sau tâmplar, și arhitect.

Parametri:

Nume produs: Fluorescente măsură de bandă

Material: otel carbon+plastic

Sistem: Metric

Lungime: 5M, 10 metri

Pachetul include:

Fluorescente măsură de bandă * 1

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Lungime: 5M, /10M
  • Numele Produsului: Fluorescente măsură de bandă
  • Origine: China Continentală
  • Tip: Conducător
  • Numărul De Model: 10 metri de Auto Blocare
  • Caracteristică: Auto Blocare
  • Sistemul: Metric
  • Pliat: Da
  • Material: Metal

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

bine ati venit la magazinul nostru datorită culorii de calibrare pentru fiecare monitor, culorile pot varia ușor, a se vedea produsele reale. adăugarea de elemente preferate în coșul de cumpărături și du-te la magazin pentru o reducere. dacă ai nevoie de o mulțime de produse en-gros, puteți să ne contactați direct pentru a

material: lemn culoare: lemn de culoare cantitate: 1 buc latime:3cm scară: 15 cm(6 inch)/20cm(8inch)/30 cm(12 țoli) pachetul include:1 buc riglă de lemn observație: cu lemn diferite, culoarea de conducător va fi un pic diferit,sper că puteți înțelege.

caracteristici: ootdty de brand nou și de înaltă calitate perfect pentru învățarea de adunare și scădere, acesta dispune de o alunecare de conducător și numărul defalcare funcție. fabricat din plastic cu margini rotunjite și clar fonturi, în condiții de siguranță și de lungă durată instrument este foarte bun

anjixin co.,ltd este o companie mare de 10 ani,toate elementele din magazinul nostru este de 100% orginal noi,sperăm că fiecare client poate fi mulțumit cu ei.