Descompunerea Slide Conducător Numărul De Potrivire Conducător De Școală Acasă Numărul De Potrivire Jucărie Dropship

3.98lei 8.15lei
SKU: s186872

Caracteristici:

OOTDTY

De Brand nou și de înaltă calitate

Perfect pentru învățarea de adunare și scădere, acesta dispune de o alunecare de conducător și numărul defalcare funcție.

Fabricat din plastic cu margini rotunjite și clar fonturi, în condiții de siguranță și de lungă durată instrument este foarte bun pentru clasă sau de uz casnic.

Îmbunătățiți-vă abilitățile matematice cu acest instrument la îndemână, care pot fi utilizate în clasă sau la domiciliu.

Utilizați acest instrument pentru a învăța concepte matematice într-un mod captivant, dacă în clasă sau la domiciliu.

Perfect pentru cei care învață vizual; Cu cele două funcții, permite o mai eficientă și eficace de predare.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare

3 Culori sunt Disponibile ca în Imagine.

Lungime: aprox.25.5 cm/10.03 în

(Mai Multe Dimensiuni Detaliu, Te Rog, Vezi Foto.)

Pachetul Include:

2 Tipuri de Ambalaj(Opțional)

Pachet 1:

1 buc Descompunere Conducător

Pachet 2:

Set de 2 buc Descompunere Conducător

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

dimensiunea 50x50x12mm rulment suspensie magnetică rulment tensiune nominală: 12v tensiune de lucru 4v-13v curent 0.6 w viteza 5200rpm (viteza maxima) zgomot 18dba (viteza maxima) volumul de aer 6.3 cfm durabile timp de functionare de 100.000 de ore

anjixin co.,ltd este o companie mare de 10 ani,toate elementele din magazinul nostru este de 100% orginal noi,sperăm că fiecare client poate fi mulțumit cu ei.

caracteristici: 【ce veți obține】veți primi 6pcs cerc stencil, suficient pentru a satisface dvs. de utilizare are nevoie de, și puteți să-l împărtășească cu prietenii tăi.ele sunt în culori diferite, albastru, roz, galben, verde, portocaliu și verde. 【robust, durabil】aceste modele sunt realizate din material plastic cu tenacitate

tip de element: riglă dreaptă dimensiune: 15cm(5.91 în) material: arcylic culoare: așa cum se arată pachet: 1buc riglă dreaptă 1. vă rugăm să rețineți fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. 2. te rog voie 1-3mm(de 0,04-0,12 in) diferențele

anjixin co.,ltd este o companie mare de 10 ani,toate elementele din magazinul nostru este de 100% orginal noi,sperăm că fiecare client poate fi mulțumit cu ei.

descriere fabricate cu fier de materiale, astfel încât să poată servi pentru o lungă perioadă de timp.fier de călcat bun material care poate asigura durabilitatea și caracterul practic.scara de greutate este perfect pentru cântărire obiecte de uz casnic, inclusiv alimente, medicina chineză și ceai, simplu și util. caracteristici -culoare:negru -material:fier -dimensiuni:7.00x7.00x1.70cm/2.75x2.75x0.67in -greutate:1/50