Hye-eun 6"B 8" F 10 "C de Cristal Cântând Bowl Set de 3 Buc cu geantă de transport Muzicale Vibrații Spiritul Echilibru Sunet de Vindecare

586.03lei 732.56lei
SKU: s9146

3 buc 6" 8" 10" Cristal Cântând Bowl Seturi 432Hz sau 440 hz sau Normal hz , orice combinație de tonuri pe cererea dumneavoastră.dacă ai nevoie.pls.fac remarca pe comanda sau sa ne contactati .

Q1: nu trebuie să plătească orice taxe sau taxe vamale?

A.: Orice taxe vamale vor fi plătite de către cumpărător.

Q2: Cât de mult impozit și taxă vamală va fi taxat?

A.: Differenct Județe au reguli diferite pentru Serviciu, deci pls.verificați-l înainte de a vă oferi,

Puteți afla țării de import regulamentul de obicei de vizita siteul oficial al guvernului.

T3.Ai en-gros?

A.:: oferim cel mai bun preț engros.Dacă doriți să plasați whloesale comanda, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.De asemenea, putem face dropshopping .

Notă C, Chakra Rădăcină Roșu Bază de sex, frica și traume din copilărie, și în cazul în care energia Kundalini poate fi inactiv.

Notă D, Buric Chakra, Portocaliu, Centrul de prelucrare și interpretare emoțională lumea din jurul nostru.

Nota E, Chakra Plexului Solar, Galben, Punctul de putere personală și de exprimare a creativității.

Notă F, Chakra Inimii, Verde, Portar la chakrele superioare.Acesta este punctul de unde vom lua și trimite dragostea noastră.

Nota G, Chakra Gâtului, Albastru, Centrul pentru comunicare, atât în exterior cu alții și în interior cu noi înșine.

Notă Un al Treilea Ochi Chakra, Indigo, Centrul pentru psihice și abilități intuitive.

Notă B, Chakra Coroanei, Violet, Imaginația și Sinele Superior.

1. Descriere produs: Nostru de cristal cântând boluri sunt fabricate din înaltă calitate de cristal, cu o puritate mai mare decât 99.99%.Acestea sunt frumos să se uite la și de a asculta.Fiecare castron cântând arată luminos și nu foarte foarte alb; sunetul este clar și ultima perioadă lungă de timp.Fiecare produs este atent selectate pentru a asigura nota de precisă și sunet clar.Ne sunt operate direct de la fabrica, cumpărătorii pot obține de înaltă calitate și preț bun de cristal cântând boluri.

2.Beneficiul: cristalul boluri de canto sunt utilizate cu yoga, sunet de vindecare, cristal de curățare, Meditație Sunet de Vindecare,de compensare spațiu și pentru a indica începutul și sfârșitul de meditație.Reduce semnificativ stresul si anxietatea;Stimuleaza sistemul imunitar;ajută la scăderea tensiunii arteriale și furie; relaxare Profundă și ameliorarea durerii; Asistă cu chakra de curățare și de echilibrare;Helpsto calm hiperactivă glandele suprarenale;Crește mentale și emoționale claritate.

3.Cum pentru a juca: golește-ți mintea pentru a crește intențiile pozitive;Loc de inel de cauciuc prevăzute cu un castron pe o suprafață plană suprafață solidă și set castron pe ea.Unele vase mai mici, care sunt cele mai utilizate în mână, deoarece acestea pot fi prea ușor să cânte pe o suprafață plană.atingeți ușor în afara buză de castron și începe să ghideze atacantul în jurul valorii de colț de marginea exterioara a jantei.

4.Promovarea și en-Gros: Nu au o promovare în magazinul nostru,Dacă un singur ordin mai mult de 1500 de dolari, va putem oferi la preț engros.

5.Garanție și Retur: Orice daune sau lipsă la vasul în tranzit este garantat de noi!Vă va cădea în dragoste cu acest incredibil instrument de vindecare.Minunat în casa ta, strălucind cu lumină, acest instrument frumos este un atu pentru orice mediu!Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți.

6.Feedback-ul

Orice feedback de la tine va fi foarte apreciat.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul sau produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi, și vom lua înapoi la tine cât de repede putem.

Cum pentru a juca bol de cristal:

Puneți vasul pe inclusă inel de cauciuc, sau puteți alege să puneți-l în palma ta și țineți bol de cristal în mână pentru a juca.

Țineți sfârșitul castron stick cu mâna ca și cum ați deține un stilou.Ca te joci, muta și freca ferm și uniform peste marginea exterioară a bol de cristal.Mai mult forța de a exercita, mai tare sunetul.

Frecați până când veți obține sunetul dorit și apoi scoateți stick-ul.Întreaga castron încet va rezona; puteți să vă păstrați joc, sau opriți și să vă bucurați de sunet care încet dispare.

Puteți apăsa exterior mijlocul bol de cristal, sau împărțiți castron în treimi și atingeți ușor la trei puncte.Există, de asemenea, bate metodă de mare satelit (de stea cu șase colțuri), care este de a bate de șase ori cu metoda de desen mare satelit.

Metoda de frecare este împărțit în rotație înainte (în sensul acelor de ceasornic) și invers de rotatie (invers acelor de ceasornic).

Atunci când atingând, puteți să-l atingi ca o libelula pe apă.Nu trebuie să utilizați prea multă forță.Când frecare, forța ar trebui să fie chiar, și nu-ți fie grele sau ușoare.Ca vei deveni mai mult și mai familiarizați cu joc boluri de cristal, este firesc ca va dezvolta propriul mod de a juca.Dar amintiți-vă, întotdeauna se joace cu castron cu dragoste.

Bol din cristal de joc pașii de mai jos :

Pasul 1: vă recomandăm să setați intențiile tale de a spune o propoziție afirmativă înainte de a începe să joci bol de cristal, acest lucru va ajuta pentru a ajusta integrarea cu energii pozitive.

Pasul 2: Apoi atingeți marginea bol de cristal cu bol stick de 3 ori ca un semnal pentru a începe.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Dimensiunea și nota: 3 buc 6"B 8" F 10 "C cu tocul sau saci
  • Frecvența: 432Hz, 440hz. Normal HZ
  • Nume De Brand: Hye-eun
  • Origine: China Continentală
  • Tobe Material: 99.99% cristal de Cuarț
  • Pachet Inclusiv: 1buc Caz de transport Gratuit, 1buc Ciocan de Cauciuc și 1 buc de Cauciuc O-Ring
  • Cerere: Instrument Muzical
  • Material: 99.998% Cristal De Cuarț
  • Nota Muzicala: 6"B 8" F 10 "C
  • Numele Produsului: 3 Buc de Cristal cântând boluri seturi
  • Aplicația 3: 6" Coroana, 8" Inima și 10" Chakra Rădăcină
  • Dimensiune: Diameter 6" 8"10"
  • Diametru: 10 inch
  • Drum Pad: 10

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

descriere acest produs este o trompeta de sac, care este fabricat din durabil oxford pânză material, cu textură bună, în condiții de siguranță și practic.ușor de instalat și de utilizat, acesta poate fi ușor de aplicat la trompetă, un accesoriu foarte practic, care va satisface nevoile dumneavoastra de bine. caracteristici -culoare:așa

nume produs: 1625 amortizor clește 1625a amortizor clește la nivel de produs: la nivel profesional dop de ajustare clește detaliu harta:

caracteristici: 【descriere produs】 acest multi-funcțional chitara preluare kit este conceput pentru 36-42in clasica si chitara acustica.acesta include 1 unitate principală, 1 vibrații amplificator, 1 pickup, 1 set de căști cu microfon, 1 tip c, televiziune prin cablu, 1 coada de unghii cablu conector, 1 adaptor, 1 3.7 v 2900mah 18650 baterie cu

caracteristică: cea mai buna alegere: un tip construit pentru a dura ani de zile cu vehiculul dumneavoastră.doar înlocuiți vechiul parbriz furtunului spălătorului accesibil repara vehiculul dumneavoastră. funcția produs: conectați rezervorul de apă și apă duza pentru pulverizare sticlă de apă fără probleme pentru a curăța parbrizul

afișare produse --> descrierea produselor --> avertizare: este ilegal să o plimbare cu scutere electrice pe drumurile publice, trotuare sau piste pentru biciclete.acestea sunt destinate numai pentru utilizarea pe privat -teren cu permisiunea proprietarului. descriere: *brand nou și de înaltă calitate *fabricat din material

corpul:din lemn masiv de arțar și de iluminat de sus finisaj lucios gat:mahon 22 freturi insertii de iluminat hardware:negru treomolo pod electric:camionetă *2 2 v 1 t 3 way switch

caracteristici: 【clare și sunet melodios】: aceste jingle bells sunt concepute pentru a produce un sunet clar și melodios, adăugând un musical touch pentru orice performanță sau de activitate.fiecare set include un clopot circular cu 6 clopote de alama si un pătrat clopoțel cu 4 clopote de alama, oferind o varietate ritmică tonuri. 【eco-friendly

cel mai simplu instrument - kazoo caracteristici: - culoare: maro deschis - material: lemn - dimensiune: 10. 35 x 2. 90 x 1. 20/ 4. 07 x 1. 14 x 0. 47 inch pachetul include: 1 x kazoo

1. durabil de a utiliza-îngroșat simțit este rezistent la lovire și are o durată lungă de viață, cererea mică pentru putere. 2. mare performanță-am simțit toba bătăuș produce o ambasada de sunet pentru a se potrivi orice stil de muzică. 3. cel mai bun alegere-utilizarea durabil, oferă o tradițională de sunet și simt, un perfect

manopera amenzii și stil perfect. funcționează pe 6-string chitara acustica si electrica, ukulele, banjo, mandolină, bass sau alte 4 & 6 instrumente. nici zumzet sau izolare de siruri de caractere - ușor pentru a se potrivi pe chitara si are foarte adecvat padding pentru a proteja gâtul chitarei. stricte standarde de control de calitate

stick-ul de pe spate pentru a proteja gropi. ootdty pentru majoritatea chitara. 3 straturi alb/negru/negru conice termina. anti-scratch pentru a proteja chitara. 11 pre-forate găuri șurub pentru protecție la spate caietul de sarcini: nume produs: chitara pickguard culoare: negru cantitate:

de brand nou și de înaltă calitate. ootdty cauciuc de inalta calitate, moale și durabil în uz. reduce în mod eficient oboseala si presiune. crește stabilitatea pentru a asigura mai mult excelent performanța de joc. ușor și convenabil de a folosi. nu neapărat potrivite pentru toate clarinete.dacă instalarea

descriere: 【potrivit】această mână de paza este utilizat pe scară largă în corn francez.potrivit pentru corn iubitorii de muzician sau de a practica de performanță. 【de material】capacul de protecție este fabricat de înaltă calitate din piele pu, durabil.potrivit pentru performanță și de a exercita. 【reglabil】folie

caracteristici 15w portabil acustic chitara amplificator cu 5 difuzor profesional de chitara de înaltă calitate de ieșire audio. echipat cu bt wireless music play link-ul și de intrare pentru microfon funcții, vă puteți bucura de distracție de a asculta și cânta. built-in baterie reîncărcabilă, nu este nevoie de sursă de

irin indian tobe de mână profesionale tobe din lemn de oaie tobe cu copane de instrumente de percuție muzică pentru copii cadouri descriere; piele de oaie de pe suprafața tamburului, chun lemn cu tambur organism, cereale lemn natural de corpul tambur, 360° ecologic pe baza de apa vopsea lustruit lin, nu va afecta pielea copilului, manopera

1,material: acril material, manopera rafinat, robust și durabil. 2,iluminare: inclusiv baterie buton, atunci când atingeți ușor, toba stick-ul va străluci. 12 culori alternativ. 3,copan coada: coada upgrade-uri de lux de aur inel, care este introdus într-o rotație de mod, care este ferm și nu este ușor să cadă. 4,o mare de design:

sunet-post setter pentru viori. instrument de mare cu ascuți end. este ușor pentru a insera, șterge sau să reglați sunetul post. acesta poate fi, de asemenea, arcuită și ascuți de unul singur. material: otel inoxidabil culoare: argintiu dimensiune: aprox. 24.5 x 1.4 x 0,3 cm / 9.6 x 0,5 x 0,1 în greutate:

descriere aceasta este o 1/8 de păr de cal arcuș.este realizate din lemn de santal roșu și păr de cal material, rezistent la utilizare.drept arc corp, bun arc, complet și elegant, păr de cal, vă permite să producă ton bun în timp ce joacă vioara. caracteristici -culoare: aleatoare -material: lemn de santal roșu și

descriere: acordabile greutate de lumină mână tambur corp din lemn marginea de metal cu mecanism de tuning extern mici de lemn bătăuș furnizate tuning cheie furnizate dimensiunea diagramă: diametru: aprox. 21 cm/8 inch, 26.5 cm/10 inch ciocan lungime: 21 cm/8 inch pachetul include: 1

descriere acest produs este un substitut pentru pian rotile.acesta va înlocui vechi sau deteriorate pian rotile.suprafața este rezistent, luminos si ferm, care protejează de pian de la zgârieturi, în timp ce protejarea solului. caracteristici un substitut bun, poate înlocui vechiul pian role, ușor de instalat și de a folosi.|acest

culoare: argint material: metal pachetul de continut: 6 x șei și accesorii de montare numai cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.notă: lumina și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

chitara fret wire metal alama, cupru si nichel 1.7 mm 19pc ukumandbanj ootdty descriere: nou și de înaltă calitate 1.dimensiunea 1.7 mm , 19 freturi 2.pentru ukulele, mandolina, banjo sau mini chitara diy caracteristici: material: metal culoare: cupru si nichel de culoare dimensiune:45x1.7mm(aprox) notă: tranziție: