Sticla Protector Guard Cover pentru Canon EOS 1100D Kiss X50 Rebel T3 Camera de Afișare Ecran de Film Protector de Protecție

16.12lei
SKU: s4791

Caracteristici : 100% de Brand nou !

Premium din sticla temperata filmul este realizat de special prelucrate de sticlă, care este foarte eficient pentru protejarea ecranului de la daune.

Sticla are o rezistenta la ulei de acoperire, care previne amprentele digitale și alte impurități și face film ușor de curățat.

9H duritate de suprafață mare, poate în mod eficient de a proteja ecranul de zgârieturi și șocuri externe.

Manopera rafinat și precis dimensiunea tăiat.

Aderența perfectă, ușor de aplicat.

Este produs care poate proteja perfect LCD de aparat de fotografiat digital de impact extern sau praf de cicatrice, de asemenea, anti-amprente, praf-dovada, anti-răzuire.

Caietul de sarcini :

Material: sticla Grosime: 0.3 mm Transparenta: HD, 95% Functii: Anti-zgariere, rezistente la explozie, anti-piercing, praf-dovada

Lista de pachete: 1 X Ecran Protector 1 X Pânză de Curățare = = = = = = = = Satisfactia Ta, Urmărirea Noastră= = = = = =

1. Acceptam Visa, MasterCard,et.

2. Toate Cardurile de Credit Sunt Acceptate Prin Sigure bment Procesor ESCROW .Un Lider al Treilea-Petrecere Online bment Platforma, Este Rapid, Sigur Și Ușor De Utilizat. · Atunci când Face bment De Escrow, Banii Tăi sunt Depozitate în Siguranță În Contul Dvs.. · Bani Este Eliberat Numai La Noi După Ce A Confirma Livrarea. · Dacă nu Puteți Checkout După Plasarea Comenzii, vă Rugăm să Așteptați Câteva Minute Și încercați din nou bments. · bment Trebuie să Fie Finalizate în Termen de 3 Zile Sau Comanda Va Închide.

1. Transport la nivel mondial, cu Excepția Unor Țări Și APO/FPO.Elementele Vor Fi Livrate în Termen de 1-7 Zile lucrătoare După ce Ne Confirma bment .

2. Spune-Mi te rog Adresa Ta de Curent După bment în Termen de 1-2 Zile; în caz Contrar, Ne Va Livra Elementul Bazat Pe Escrow Adresa, Astfel încât Asigurați-vă că Acesta Este Corect.

3. Înainte De A Comanda Vă Rugăm Să Ne Contactați Pentru A Confirma Preferat Metoda De Expediere.În Mod Normal, Este Nevoie De 7-30 Zile Lucrătoare De Sosire Prin E-Mail De Aer, Unele Țări Ar Putea Nevoie De Mai Mult, Cum Ar Fi Rusia, Brazilia.Și Durează 3-10 Zile Lucrătoare De Express.

4. Uneori, Ar Fi Mai mult Din Cauza Vremii nefavorabile, O Pierdere De Timp În hs-ul creatininei.Noi Nu Suntem Responsabili Pentru Aceste Motive.Astfel, Vă Rog, Așteptați Cu Răbdare Atunci Când Nu Primi Produsul La Timp.Dacă nu Primiți produsul în Termen De Treizeci de Zile, vă Rugăm să Ne Contactați, Și Apoi Ne Va Ajuta să-L Urmăriți.

5. Elementul Va Fi q Ca w Care Vă Pot Ajuta Să n e a.Noi Nu suntem Responsabili Pentru Orice h k Sau e un.Dacă o Sau k În Țară Este Foarte Mare, va rugam sa Ne informati Pentru a f O x n Pe Voce, Astfel Încât să Poate Mult b x o.

6. Timpul De Livrare Pentru Referință:

ANUNȚ: SERVICII de TIMPUL de TRANZIT Este Furnizat de Către operatorul De Transport Și Exclude Weekend Și de Sărbători.Timpii De Tranzit Poate Varia, În Special În Timpul Sezonului De Vacanta.

1. De La Data De Achiziție Inițial În Condiții Normale De Utilizare, Oferim 12 Luni Garantie Pentru Produsele Noastre. 2. Singurul Element Defect Va Fi Oferit De Schimb.

3. Aveți La Dispoziție 7 Zile Pentru A Ne Contacta Și 30 De Zile Pentru A Reveni De La Data La Care A Fost Primit.Dacă Acest Element Este În Posesia Ta Mai Mult de 7 Zile, se Consideră Că Este Folosit Și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul De Livrare Este Suportat De Către Ambele Vânzător Și Cumpărător În Jumătate.

4. Toate produsele Returnate Trebuie să Fie În Ambalajul Original Și Trebuie să Ne Furnizați Cu Transport Număr de Urmărire, Motiv Specific Pentru a Reveni, Și PO Ta # .

5.Va vom returna INTEGRAL SUMA bMENTS, La Primirea bunului În Starea Inițială Și Ambalare, Cu Toate Componentele Și Accesoriile Incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător Și Vânzător A Anula Tranzacția De la Scandinavianseminee.ro.Sau, Puteți Alege Să Aveți Un Înlocuitor.

1. Vă Rugăm Să Confirmați Primirea Produselor După Ce Le-Ai Primit. 2. Dacă Aveți Orice Întrebare Pentru Produsele Ați Primit, Vă Rugăm Să Ne Contactați În Timp Și Vom Încerca Noastre Cele Mai Bune Pentru A Rezolva Problemele Și A Face Să Vă Mulțumiți. 3. Vă Rugăm Să Ne Dea Feedback-Ul Pozitiv Dacă Sunt Îndeplinite.Dacă Nu, Vă Rugăm Să Ne Contactați Înainte De A Părăsi Orice Feedback Negativ Sau Neutru.Vom Lucra Cu Tine Pentru A Rezolva Orice Probleme.

Caracteristici : 100% de Brand nou !

Premium din sticla temperata filmul este realizat de special prelucrate de sticlă, care este foarte eficient pentru protejarea ecranului de la daune.

Sticla are o rezistenta la ulei de acoperire, care previne amprentele digitale și alte impurități și face film ușor de curățat.

9H duritate de suprafață mare, poate în mod eficient de a proteja ecranul de zgârieturi și șocuri externe.

Manopera rafinat și precis dimensiunea tăiat.

Aderența perfectă, ușor de aplicat.

Este produs care poate proteja perfect LCD de aparat de fotografiat digital de impact extern sau praf de cicatrice, de asemenea, anti-amprente, praf-dovada, anti-răzuire.

Caietul de sarcini :

Material: sticla Grosime: 0.3 mm Transparenta: HD, 95% Functii: Anti-zgariere, rezistente la explozie, anti-piercing, praf-dovada

Lista de pachete: 1 X Ecran Protector 1 X Pânză de Curățare Caracteristici : 100% de Brand nou !

Premium din sticla temperata filmul este realizat de special prelucrate de sticlă, care este foarte eficient pentru protejarea ecranului de la daune.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Numărul De Model: Sticla Display LCD Ecran Protector de Acoperire
  • Pachet: No
  • Dimensiune: Perfect fit
  • Utilizarea: Camera
  • Nume De Brand: Setoobay

Tag-uri: protector guard cover.

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

clienții ruși vă rugăm să consultați: avem un depozit local în rusia, rusă clienții pot alege pentru a navei de la rusia, rusă, clienții pot primi mărfurile în 5-7 zile у нас есть местный склад в россии, российские клиенты могут выбрать доставку из россии, российские

caracteristici: ootdty confortabil să dețină. înlocuitor pentru deteriorat controler de la distanță. realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și netedă. design cu ecran lcd mare, ușor pentru a vedea detalii. pentru samsungarc-410 arh-401 arh-403 arh-415 arc-4a1. caietul de sarcini: material:

superior de protecție a motorului și o performanță îmbunătățită a motorului cu până la 99% aer curat înainte de a se varsa in motorul masinii.capacitate mare de aer filtru de mass-media pentru îndepărtarea particulele nocive din aer, cum ar fi praf, polen și alte resturi în timp ce furnizarea de înaltă , non-restricționarea , să optim de performanță

1~10buc 3.5 mm ir infraroșu control de la distanță tv, dvd, mini dop de praf pentru telefonul android 2020 descriere: 100% nou, de înaltă calitate și foarte durabil 3.5 mm plug transmisie în infraroșu funcție este mic și ușor, ușor de a transporta și de a transporta mobil universal control de la distanță, suport de

dragi clienti si prieteni, bine ati venit la magazinul nostru.în conformitate cu punerea în aplicare a noii politici recente și feedback-ul de la cumpărători, vom face un anunț aici.vă rugăm să citiți acest paragraf cu atenție înainte de cumpărare, vă mulțumesc! [veste buna!!!!!] începând de astăzi, cele mai multe dintre pachetele plasate în

4914954415354545 noi 18650 baterie reîncărcabilă, us 15.99 dolari /bucata us $ 5.00 /bucata us $ 5.00 /bucata us $ 5.00 /bucata us 6.99 dolari /bucata us 6.99 dolari /bucata us 15.99 dolari /bucata us $ 5.00 /bucata buna ziua, suntem toate bateriile au o dimensiune personalizată, dacă aveți nevoie pentru a personaliza dimensiunea bateriei, contactati-ne,

vă rugăm să rețineți telecomanda este compatibil / înlocuire /clona de la distanță , nu cel original . vă rugăm să asigurați-vă că la distanță / sistem poate fi utilizat inainte de a cumpara . caietul de sarcini: 1.frecvența de operare: 433.92 mhz 2. numărul de canale: 4 3. cod: cod fix 4.include:

consum redus de energie face ca puterea este suficient pentru a opera la o distanță lungă.ecranul este convenabil și ușor de utilizat, și nu de programare sau este necesară.acest control de la distanță cu funcții complete și touch confortabil vă va aduce bucurie în cea mai mare măsură.potrivit pentru home cinema soundbar a1037 26ba 004 htl3140b

incarcator stand incarcator pentru samsung galaxy watch,cutie de viteze s3,gear s2, cutie de viteze sport usb aluminiu ceas dock de încărcare incarcator de bază: compatibil cu incarcator de încărcare de bază.potrivit pentru samsung galaxy 3 (41mm sm-r850), samsung galaxy 3 (45mm sm-r840), samsung galaxy watch active 1 (40mm sm-r500), samsung galaxy

caracteristică: 1. sunet clar: acest radio portabil îmbunătățește experiența clientului, pentru sale de înaltă fidelitate și distorsiuni reduse caracteristici furnizeze informații mai clare și mai șocant sunet. 2. compact: acest radio portabil este lumină în greutate și dimensiune de buzunar.este un bun cadou pentru bunicul sau

model de specificație:4s 12v 100a lifepo4 baterie de la bord de protecție tensiune nominală: 12v de aplicare: de la bord de protecție pentru scuter, masina de protecție bord, lumina solara strada, protecție led-uri bord, motocicleta baterie de litiu de protecție bord, tricicleta putere pentru protecția datelor, backup baterie de litiu de putere de protecție

shenzhen zexinyuan magazin componente electronice stoc furnizor de ceea ce avem nevoie, toți avem, profesionale conformitate.mare cantitate și preț favorabil, să pună întrebări stimate cumpărător, vă rugăm să rețineți: există încă prea multe părți (inventar mare) și toate părțile nu poate fi încărcat.dacă nu găsiți elementul

1. integrat dual ic detectează tensiunea din fiecare celulă.și amintiți-vă numărul de utilizări! 2 fiecare baterie poate fi detectat și protejate.protecție la supraîncălzire, supratensiune, protecție la supratensiune, protectie la suprasarcina. 3. întregul nou makita seria realizează o închidere de joasă tensiune.să coopereze cu mai multe scule

worx max scule electrice wa3551 wa3551.1 wa3553 wa3641 wx373 wx390 20v 6000mah reîncărcabilă li-pe baterie un fel de memento: 1. vă rugăm să folosiți pentru pachetul de logistica de transport informații https://www.17track.net/zh-cn site-ul de căutare. 2. dacă logistica informații nu pot fi interogate, se indică

1.5 v aa 2600mwh litiu-ion+1.5aaa750mwh acumulator potrivit pentru usb reîncărcabilă jucărie mouse-ul ceas deșteptător model: 1.5 v aa+aaa usb de încărcare rapidă a bateriei tip: baterie cu litiu capacitate: aa2600mwh aaa750mwh tensiune nominala: 1.5 v dimensiune: aa+aaa greutate: aproximativ 18g

caietul de sarcini: brand: daweikala tip baterie: li-ion tensiune: 18v capacitate:6.0 ah cod: bosch bat609 bat609g bat618 bat618g 3601h61s10 607 2 336 091 2 607 336 092 2 607, 336, 169, 2 607, 336 de 170 2 607, 336, 235, 2 607, 336, 236, 2 607, 336, 803, 2 607, 336 de 815 potrivit pentru bosch model: pentru bosch

detalii baterie: culoare: violet capacitate: 2800mah dimensiune: 16340 ( 16 x 34mm ) stil: acumulator 16340 li-ion tensiune: 3,7 v acumulatorul utilizat pentru: lanterna, faruri,power bank,acumulator,laser pen flashight,e-cigareet ect.nici un efect de memorie nu a proteja circuitul vă rugăm să încărcați bateria în timp, atunci când puterea este scăzut,

aux cablu audio 3.5 mm de sex masculin de sex masculin aur 24k-placa de nailon împletite aliaj de aluminiu shel dispozitive compatibile compatibil cu standardele 3. 5mm port dispozitive dispozitive de ieșire:telefon mobil tablet pc cd player mp3 dispozitive de intrare:soundbox masina căști hi-fi

aștept cu nerăbdare să vin #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{width:371px;înălțime:270px;overflow:hidden}#detail_decorate_root .magic-7{width:364px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-8{min-height:18px;padding:5px 10px;latime:66px;min-height:18px;box-dimensionare:content-box}#detail_decorate_root

2022 noi 18650 vehicul electric litiu-ion baterie pack 3s6p 12v 50ah built-in bms 30a curent mare potrivit pentru pulverizator paquete de batería de litio 18650 de 12v 50ah + cargador de 12,6 v 3a, bms integrado de alta corriente de 30ah, utilizado para pulverizador, fuente de alimentación de 12v detalles del pack: 1 paquete de batería de 12v 50ah +

descrie vom verifica fiecare produs achizitionat pentru precizie și nava-l după ambalare înlocuiți modulul de control de la distanță cu unul nou.bateria nu include (aa * 2). dacă nu sunteți sigur dacă acest control de la distanță este potrivit pentru dispozitivul dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de cumpărare.cu siguranta