Bandă în Extensii de Păr Uman Păr Blond Auriu la un Blond Evidențiază Bandă în Extensii Invizibile Bandă în Extensii de Păr

452.40lei
SKU: s47497

Banda din Par Extensiile de Par Uman Real

Blonda de aur a Evidențiat Lumina Blonda Extensii de Păr Uman Bandă ins Informații

Tip: fără Sudură Banda Invizibila in Extensii de Par

Material: Cuticula Intactă Virgin Păr Uman

Textura: Matasoasa Direct

Cantitate: 20 buc/50gram/pachet. 40-60 piese 2-3 Seturi de Bandă în Extensiile de Recomandat.

Lungimile de par : 12 Inch/14 Inch/16 inch/18 inch/20 inch/22 inch/24 inch

Viața părului: 6-12 Luni (în funcție de îngrijire și utilizare)

Natural par sanatos, țineți curl, bouncy, matasos direct, plin de sus până se termină, nu divizat capete de par, destul de lipicios.

Având-o într-o impletitura coada de cal sau cocurile să-l facă mai puțin incurcaturile la cea mai mică adiere.

Păr uman bandă în extensii de păr este ușor de eliminat prin utilizarea de adeziv remover, cu siguranta nu va-ți smulgi părul din cap.

Blonda de aur a evidențiat blonda extensii de par tape-uri pentru femei păr uman

Blond auriu la un blond evidențiază real uman extensii de par tape-uri pentru femei

100% remy de păr uman maro si blond evidențiază balayage extensii de par tape-uri .

Ușor de a fi buclat și permed la textura preferată .

Perfect pentru a amesteca bine cu parul tau natural.

Caseta file pot fi reutilizabile prin înlocuirea nouă bandă.

Avem caseta file de vânzare, puteți vizita noastră față de magazin pentru a verifica.

Banda din Par Extensiile de Par Uman Real

Blond auriu subliniat blond real extensii de par este viu uimitoare și culori vibrante

Blonda de aur pentru a scoate în evidență blonde bandă în extensii de par este falterring blonda scoate în evidență, foarte frumoase și uimitoare .

Frumoase extensii de par colorate este fragil decât maro inchis extensii de par si negru extensii de par, sperăm că pentru frumusete iubitor de amabilitate, înțelegere.

Dacă doriți să colorare a părului , vă rugăm să cumpere cea mai ușoară culoare pură de a avea un try .

Daca ai parul maro extensii, puteți utiliza blond și maro evidențiază păr extensuons bandă uri pentru a adăuga evidențiază.

Diverse de Par Extensii de Par Colorate pentru tine de a selecta

Dacă nu știți cum să selectați culoarea , vă rugăm să alegeți o prin păr cu rădăcini de culoare

#9T60: Bandă în extensii de păr uman real parul ombre frasin maro cu părul blond extensiile tape-in-uri pentru femeile albe care au maro la culoare par blond.

#8T8/613: Bandă în extensii de păr uman real parul ombre frasin maro cu suvite blonde real extensii de par bandă ins pentru femeile albe care au maro amestecat cu părul blond.

#1: Bandă în extensii de păr uman real păr negru jet extensii de par tape-uri pentru femei de culoare, jet extensii de par este mai inchis si stralucitor decât negru natural extensii de par.

#2: Bandă în extensii de păr uman real parul maro inchis aproape de negru natural extensii de par tape-uri pentru femei.

#4: Bandă în extensii de păr uman real parul maro ciocolată real extensii de par bandă ins pentru femeile care au medium brown culoare naturala a parului.

#60: Bandă în extensii de păr uman real părul blond platinat extensii de par bandă ins pentru femeile care au blonda parul colorat.

#3T8/22: Bandă în extensii de păr uman real parul ombre maro inchis la frasin maro cu suvite blonde real extensii de par bandă ins pentru femeile albe care au maro amestecat cu părul blond stil.

#16/22: Bandă în extensii de par par uman real ash blonde de lumini cu suvite blonde real extensii de par bandă ins pentru femeile albe care au ash blond amestecat culoarea parului blond.

#8/60: Bandă în extensii de par par uman real frasin maro cu blond platinat evidențiază real extensii de par bandă ins pentru femeile albe care au frasin maro amestecat culoarea parului blond.

#18P22T60: Bandă în extensii de păr uman real parul ombre ash blonde amestecat lumina blonde cu blonde evidențiază real extensii de par bandă ins pentru femeile albe care au ash blonde amestecat culoarea parului blond.

#20P60: Bandă în extensii de par par uman real light ash blonde cu blonde evidențiază real extensii de par bandă ins pentru femeile albe care au ash blonde amestecat culoarea parului blond.

Cum pentru a instala banda în extensii de păr ?

Încălzirea Sfaturi de a utiliza banda în extensii de păr

Încălzire banda înainte de a instala caseta mai puternic .

Update banda în mod regulat poate reduce banda alunecarea.

Folosind adeziv remover pentru a elimina banda reduce daunele la nivelul scalpului .

Vă rugăm să nu înot atunci când purtați bandă în extensii de păr.

Vă rugăm să descurcarea parului cu degetul sau pieptene largă înainte de spălare .

La temperatura de spălare cu apă, vă rog, sub 30 grade celsius, după spălare ,vă rugăm să lăsați-l să se usuce natural, cu ajutorul prosop.

Sandwich este cel mai bun mod de a instala, dar te rog, nu sandwich prea mult par, ar trebui să fie un pic de par, sau va cădea.Acest lucru este, de asemenea, principalul motiv pentru care unii clienți se plâng de care se încadrează off.

Cel mai bine este să ușor clip casetele un moment dat cu un aparat de îndreptat părul pentru a se asigura că înregistrările pot integra perfect.

După instalare, nu-și spală părul în 48 de ore, în scopul de a reduce parul nod sau uscat, grija poate face extensii de par dura pentru o lungă perioadă de timp.

Vă sugerăm să utilizați mai bine balsam pentru ingrijire profunda.Nu pune balsam pe radacini de par.Acest lucru va face banda de extensii de par alunece.Nu ai nevoie de balsam pe radacini oricum.Aceasta include, de asemenea, ceva care are ulei ca spray straluceste.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Textura: DREPT
  • Caracteristici 2: Bandă în extensii de păr
  • caracteristici 9: Extensii de par par uman real
  • Păr Uman Tip: Părului Brazilian
  • Nume De Brand: ubetta
  • Caracteristici 1: Păr uman bandă ins extensii
  • Caracteristici 3: Banda din par extensiile de par uman real
  • caracteristici 6: Bandă în extensii de păr
  • caracteristici 5: Extensii de par uman real hairHuman banda de păr ins extensii
  • Poate Fi Permed: Da
  • caracteristici 8: Extensii de par bandă din păr uman
  • caracteristici 4: Extensii de par bandă din păr uman
  • Material: Păr Uman
  • caracteristici 7: Banda din par extensiile de par uman real
  • Tip De Extensie De Păr: Țesut

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

28 30 inch drept natural, plin de dantela fir de par uman, peruci dantelă transparentă frontal fir de par uman, peruci pentru femei pre smuls remy de păr peruca tip: full peruca dantelă textura parului : drept densitate : 180% 250%disponibil lungime : 8-40 inch disponibile parul material : 100% remy de păr uman de la

peruca tip: 13x4 ,13x6 hd dantelă în fața peruca parul material : brazilian păr uman numărul de model:lace front peruci par uman păr uman tip: brazilian peruca dantelă densitate: 150%, 180% densitate disponibile dantela culoare: hd nedetectabile dantela,topi perfect

1. material: 100% importate de înaltă calitate de înaltă rezistență la temperatură de fibre. 2. greutatea netă: aproximativ 6 0g , poate un pic mai grele sau mai ușoare. 3. stredched lungime: aproximativ 25 cm , poate un pic mai lungi sau mai scurte. 4. scopul: acceptarea de vânzare cu amănuntul și en-gros.pentru a comanda mare,

blonda ombre parul plin peruca dantelă 200% densitate virgin păr uman evidențiază balayage înrădăcinare peruca premium de păr peruca dantela fata 28 peruca par natural uman blonda peruca din par uman peruca blonda cu rădăcini negre de păr uman peruca blonda cu rădăcini negre de păr uman rădăcinile întunecate

informații despre produs material: 100% importate de înaltă calitate de înaltă rezistență la temperatură de fibre. tipul de par: peruci sintetice, glueless peruca parul material: rezistent la căldură,par sintetic, de înaltă temperatură fiebr textura parului: ca in poza culoarea parului: culori stil de păr sunt

caracteristică ⭐ 100% de brand nou ⭐ greutate: 250 g ⭐ material : temperatură ridicată de fibre sintetice peruca ⭐ se simte ca firul de păr și scalp, adevărat-la-viata in fiecare detaliu;confortabil pentru uzura de zi cu zi; nici o deteriorare a propriului păr;interior design este reglabil, astfel încât să se poată

❤【 pruduct】hc11059-6 ❤【 pachetul include】1 peruca + 1 capac de peruca ❤【 peruca capac】această pălărie este o mărime se potrivește tuturor.100% respirabil net în interiorul net te face sa te simti confortabil purtand-o.există două curele de ajustare pe ambele părți ale peruca, puteți ajusta la dimensiunea de cap care

rosu visiniu 13x6 corpul val de dantelă frontal umane peruca de păr 99j colorate păr uman 13x4 dantelă în fața peruca femeia pre-smuls real peruca textura: manual selectat drept peruca din par uman material: 100% remy de păr uman, pot fi îndreptați, colorate, și restilizată calitate: minim vărsare, nu incurcaturile, nu lices,

sintetic moale preplucked scurt negru 16inch 180density corpul val peruca dantela fata cu părul copilului glueless de zi cu zi purta peruca notificare: culoare:ca imagine( alte colorscan becustomized pentru tine) culoare diffirence:pot exista mici diferențe de culoare în diferite condiții de iluminare răsturnare:averagesize.thesizecanbeadjustedfreely stil

dimensiunea dantelă: 4x4 ,13x4 disponibile ( dacă este nevoie 13x6 ,360 vă rugăm să ne contactați) capac dimensiune:capac de dimensiune medie (22.5 ), cu bretele reglabile parul material: cel mai bun selectat neprelucrate naturale 100% păr uman dantela culoare: hd dantelă transparentă, meci de piele de toate culorile perfect parului:

sintetic agrafe în păr o singură bucată cu 5 clipuri clip în păr 24inch mult verde roz natural ombre culori extensii, meșe pachetul include : 1 buc produs cu cadou culoare: pure și culori ombre clipuri stil : 5 clipuri in extensii de par lungime: 60cm/24inches * 100% de brand nou * instrucțiuni de îngrijire:

afro cret coc peruca sintetica cordon puf scurt afro pervers coada de cal clip on par sintetic bun piese de păr brand:sissi e afro bun puf material: par sintetic rezistent la căldură stil:scurt afro păr bizar bun culoare:1b# 2# 4# 99j# (ca imagine arată) greutate:45g/buc lungimea parului:4 inch calitate:

orange ginger dantelă în fața peruca drept peruci par uman pre smuls natural parului brazilian orange direct 13x4 frontal peruca culoarea parului: ghimbir culoare portocaliu parul material: 100% păr uman densitatea părului:150% 180% disponibile pentru alegerea ta răsturnare:mediu default capac de culoare:maro mediu

informații despre produs parul material: cel mai bun selectat naturale neprelucrate din păr uman densitate: 180% & 200%luxos plin& soft(dacă doriți 220 250 densitate vă rugăm să ne contactați ) dantela dimensiune: 13x4, 13x6, 4x4,5x5 peruca dantelă peruca despărțire: gratuit despărțire parului: pre smuls noduri:

30 34 inch visiniu corpul val roșu dantelă față umană peruca de păr 99j colorate 13x4 13x6 hd dantela frontal peruca peruci par uman pentru femei informații despre produs parul material: cel mai bun selectat naturale neprelucrate din păr uman, masina de facut dantela dimensiune: 13x4 dantela frontal peruci cu 13x6 dantela frontal

2 buc set: veți primi 2x8 inch (20cm), cu 4 cleme de fiecare piesă faq q1: pot fi indreptate, ondulate? o:trata parul, deoarece este propriul păr.folosiți un fier plat/de îndreptat, dar și cu propriul păr, nu folosiți niciodată instrumente fierbinte de prea multe ori. q2: pot vopsi sau decolora parul? a:yes.the

îngrijirea părului: 1. pune balsam de păr în apă; 2. lasa sampon complet dizolvat în apă; 3. pieptene parul cu un pieptene cu dinti rari și se spală într-un bazin; 4. spalati peruca ușor,nu poftă de mâncare; 5. clătiți părul cu apă curată; 6. după curățare,stoarce apa în mod repetat; 7.

faq 1. poate par a fi îndreptat și ondulat? materialul de parul nostru este de înaltă temperatură fibre sintetice, puteti indrepta sau ondula, dar temperatura nu trebuie să depășească 120 de grade, în caz contrar se poate face sa se usuce 2. de ce este greutatea diferit de descriere? produsele noastre sunt toate fabricate