Kawa 1 buc lanseta Mâner de Cauciuc Material Buton Lungime 35.5 mm Greutate 6g/buc Rolă de Pescuit Accesoriu,

5.25lei 10.73lei
SKU: s3936

Kawa 1 buc lanseta Mâner din Cauciuc, Material Mâner Lungime 35.5 mm, Rolă de Pescuit Accesoriu Greutate 6g/pc

Caietul de sarcini:

1. Principalele Materiale: Cauciuc

2. Culoare: Ca imagine

3. Pachet: 1 buc buton+ 2 buc rulmenti+4buc șaibe

4. Costum pentru tambur Shimano si Daiwa Tambur

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Scandinavianseminee.ro în Viitor.

Banii dumneavoastră este depozitat în siguranță, prin Scandinavianseminee.ro.Bani este eliberat numai după confirmarea de livrare.

Dacă aveți nevoie de mai mult ajutor pentru efectuarea plății, vă rugăm să faceți clic aici:

kawa e Magazinul suport de transport pentru majoritatea țărilor din întreaga lume, dacă nu puteți găsi țara dvs. în adresa opțiunea listă, vă rugăm să contactați cu noi.

În condiții normale condiții, a se, pachetele vor fi expediate în 3~5 zile lucrătoare după plata valabila.

Toate bunurile trebuie să fie inspectate cu atenție înainte de ambalare.

Am comenzi de nave strict în conformitate cu scopul adresa, dacă există orice modificare a adresei, vă rugăm să ne informați imediat înainte de transport.

Timpul de livrare este considerat după pachetului expediat, nu de timp de la plasarea comenzii.

Pentru coletele expediate prin EMS, DHL sau alt curier, majoritatea pachetelor va sosi în 5 ~ 15 zile.Vă rugăm să înțelegeți și să coopereze cu noi, dacă vamale dețin pachetul de control.

Timpul de livrare prin posta service( numai pentru referință, timpul de livrare va fi afectată de mai mulți factori ):

7~22 De Zile: Asia, America De Nord

12~39 De Zile: Vest Euro, Mid-Est, Oceania, Orientul Euro

30 ~ 65 De Zile: America De Sud, Africa, Africa De Sud

Vamale a avut loc pachetele pentru inspecție, vă rugăm să înțelegeți și vă rugăm să așteptați pentru bunuri, de asemenea, puteți să ne informați pentru a extinde scopul de protecție.

Pentru orice acte sau nevoie de ajutor pentru clarificarea vamale, vă rugăm să ne informați, vom răspunde cu promptitudine.

Produsul de vânzare în magazinul nostru nu includ taxele locale, nici nu suntem obligați să plătească impozite și taxe locale.Vă rugăm să rețineți acest lucru inainte de a comanda, special pentru clienții din Argentina.

Pentru orice întrebare sau problemă towarding produse vândute sau nu vândute de la Kawa Magazin, esti liber sa ne contactati, va vom raspunde cu promptitudine.

Toți suntem pasionat de pescuit, ne-ar fi extrem de apreciat la orice sugestii pentru îmbunătățirea produsului nostru de calitate și servicii standard.

Oferim servicii de garanție durată de viață lungă, ne pasă de ceea ce te intereseaza.Înlocuirea sau despăgubirea se acordă în funcție de fiecare situație.

Timp de serviciu: 8:20.m ~ 23: 30 p.m.Luni~ sambata, puteți, de asemenea, ne-a lăsat mesajul, dacă nu sunt acolo pentru a răspunde în timp real.

Q: Cum se face plata?

A: puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar.

Q: se Poate face personaliza serviciu?

A: Da, Kawa Magazin a oferi servicii personalizate pentru unele produse, sunt bine ati venit la anchetă cu noi.

Q: Cât timp pot primi comanda mea?

A: vă Rugăm să comentariu de mai sus, coloana "timp de livrare".

Q: Ce se întâmplă dacă nu am primit produsul meu sau primite element problemă?

A: vă Rugăm să ne contactați imediat dacă există orice problemă, vă va ajuta să rezolve problema în timp util.Vă rugăm să nu dea imediat comentarii negative".

Q: Cum să obțineți un discount suplimentar?

A: Vom face o reducere sau cupoane timp în timp, vă rugăm să faceți clic pe "ADĂUGAȚI LA LISTĂ MAGAZIN" în magazinul nostru poarta pagina; o altă modalitate este de partajare noi cu capturile tale cu produsele noastre.

Q: Pot să vă pun și alte întrebări?

A: Da, avem voie să răspundă la orice întrebări clienții pot avea și ar fi fericit să răspundă în domeniul de aplicare a cunoștințelor noastre.

Satisfactia dumneavoastra este nostru persuite, vă rugăm să ne rata de 5 stele prețurile și comentarii pozitive.

Vă rugăm să nu dau comentarii negative sau 3 stele sau mai jos înainte de a contacta cu noi, cel mai bun mod de a rezolva problema este să ne vorbească.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul.Ne străduim pentru a se asigura că sunteți mulțumit cu achiziția și va face tot ce putem să vă asigurați că aveți o experiență pozitivă.

NOTE:

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

review images
Cumpărătorul - 2024-01-05

ok.

review images
Cumpărătorul - 2024-01-12

Foarte bine, multumesc vânzător recomanda.

review images
Cumpărătorul - 2024-01-03

Produsul corespunde descrierii ca vanzatorul promite

review images
Cumpărătorul - 2023-12-24

Este exact cum arată în aplicația. Vă mulțumesc foarte mult.

review images
Cumpărătorul - 2023-11-24

Are o calitate foarte bună. Însoțească rulmenți și șaibe, foarte bine ambalate în ambalajul solid.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Costum Pentru Rulment Dimensiune: 7*4*2.5 mm
  • Poziția: Râu, Rezervor Iaz, Ocean Barca De Pescuit, Ocean Beach Pescuit, stream, Ocean Rock Fshing, LAC
  • Nume De Brand: kawa
  • Metoda De Pescuit: Bait Casting
  • Pachet: 1 buc buton+2 buc rulmenti
  • greutate: 6g/pc
  • Momeli De Tip: Fals Momeala
  • Role De Pescuit Tip: Baitcast Tambur

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

nume: cupru capul float categorie produs: vertical float material:silicon dimensiune:ss/s/m/l ambalare: 20 buc cupru capul float caracteristică: 1.ușor de utilizat 2.design portabil, convenabil pentru a transporta.

caracteristici: ea are o gamă largă de aplicații și pot fi utilizate pentru rachete de tenis de masă, rachete de badminton, fotbal, pantofi, mănuși de sport, etc. mănuși de portar pentru aderență îmbunătățită în condiții umede și uscate, potrivite pentru toate mănuși de portar. doar o scurtă spray va ajuta mănuși

descriere: 【de material】de formare de fotbal de inele sunt realizate din pvc de calitate material, care este rezistent la uzură și durabil, nu este ușor de a sparge, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. 【multifuncțional】formare agilitate inel poate exercita pași, face pași agil, și de a îmbunătăți copii de concentrare

descriere: nume:pliere tabără scaun caietul de sarcini (l x w x h):205mmx225mmx280mm material: aliaj de aluminiu pliabil sau nu: da produs ambalare: cutie ambalare produs greutate: 280g produs de culoare: aur lista de ambalare: scaun pliant x 1 notă: din cauza manuală de măsurare,

1 pereche usoare mini-fotbal shin garda echipament de protecție confortabile flexibile de fotbal shin paznici pentru barbati femei copii băieți fete această pereche de football shin pads adopta ușor și confortabil de design pentru mișcarea fără restricții în timpul exercițiului. mini dimensiune asigură o fixare confortabilă și o

unisex ochelari de soare patrati unic mare cadru ochelari de soare vintage nuante de sex feminin de ochelari de uv400 tendință glasees pescuit ochelari descriere: denumire produs: ochelari de soare material de cadru: pc tip obiectiv: lentile performante aplicabile la mulțimea: bărbați și femei greutate: aproximativ

caracteristici: ootdty de bună calitate: geanta este de a face din material durabil de piele pu.utilizarea pe termen lung nu va face să dispară sau pagube, dar va face un luciu unic din piele. design unic: geanta cu cordon modele este ușor de ori și se desfășoară.puteți controla extins zona de relaxare sau de strângere de cordon. convenabil

noul model de baterie litiu-a ridicat de pe drum mașinuțe de golf 48v 6 locuri club electric golf scuter cu 4 scaune 72v 5000w cart de golf de sarcini numele produsului masina de golf electric off-road de pasageri capacitate de 4-6 locuri dimensiuni externe 2950*1250*2000 mm gama 80-100km (poate fi personalizat) sistem de tensiune 48v/60v/72v greutate

caracteristici: bună calitate: sac de curea se face de durabil de piele pu.utilizarea pe termen lung nu va face să dispară sau pagube, dar va face un luciu unic din piele. modele unice: centura geanta cu cordon modele este ușor de ori și se desfășoară.puteți controla extins zona de relaxare sau de strângere de cordon. convenabil

descriere produs: o înaltă calitate a pieselor de schimb manșon adaptor care se schimbă de la mansardă (+/-) 2.0 grade pentru a optimiza traiectoria pentru fiecare jucător de golf unic de leagăn. mâna dreaptă marcaje (încă funcționează cu lh capete, dar marcajele sunt opuse) utilizați întotdeauna adecvate cheie (cuplu) a strâns

introducere numărul de model: xc1 agățat armă de lumină lanterna material: aliaj de aluminiu culoare: bk/de se potrivesc: 20mm feroviar max: lumină albă 200 lumeni funcții: constant/de moment baterii: no. 7 baterii(nu sunt incluse) caracteristică: de înaltă rezistență aerospațială

de brand nou și de înaltă calitate ootdty caracteristici: un accesoriu pentru pescuit,cu o frânghie de sârmă,excelent pentru pescuit de control. intensitate mare și durabil,extrem de eficient. ușor de operat și de utilizat,portabil și pentru a juca un rol mare în pescuit. permite să preceadă lumina de

schi mănuși de vânt sport, pescuit, ciclism, de conducere motocicleta ski glove caracteristică: 1. atingeți ecranul cu degetul index pentru o utilizare usoara a telefonului. 2. adăugat de catifea și îngroșarea să țină de cald pentru o lungă perioadă de timp. 3. multifuncționale, potrivite pentru schi, ciclism, alpinism,

caracteristici: fixați în siguranță la șold într-o poziție confortabilă deasupra sau în spatele marginii tambur, lăsând loc pentru bale brațul pentru a roti. casting: eliberați declanșatorul și să treacă troliul de pe rolă.apăsați trăgaciul cu bale braț.turnarea se realizează în mod normal prin eliberarea de declanșare

50pcs mult (10bags=50buc) dia:4.5x37mm pescuit iluminat stick bagheta de culoare verde glow stick 1.)calitate de top de pescuit de iluminat stick 2.)dia:4,5 mm lungime:37mm 3.)luminos:10~12 ore 4.)vizibilitate:30 metri 5.)1 sac=5 buc 10bags=50buc cum să utilizați: miez de peleți în tub pune-l

tijă telescopică ultralight super tare fibra de carbon portabil pentru apă dulce crap flux polul 1.8 m, 2.1 m 2,4 m 2,7 m 3.0 m 6.3 m principalul material: fibra de carbon important dimensiuni: 1,8 m/2.1 m/2,4 m/2.7 m/3,0 m/3.6 m/4,5 m/5.4 m/6.3 m greutate: 22g-233g caracteristici: ultra-ușoare, ușoare, portabile potrivit

vara upf50+ de pescuit, îmbrăcăminte subțire de lumină, respirabil cu gluga maieul pentru femei barbati caracteristici: premium tesatura: acest soare îmbrăcăminte de protecție este realizat din tesatura de înaltă calitate, cu ajutorul speciale de urzeală și bătătură de trecere tehnologii de țesut, care poate forma un fin, flexibil

1buc luminoase fluorescente autocolante de avertizare de siguranță casete de ieșire de incendiu trecerea etapă auto-adeziv autocolant de perete pentru casa descriere: nume produs: autocolant fluorescent tesatura sub-compozitie: animale de companie funcția: fluorescenta, amenajare și decorare, de avertizare dimensiune

bine ati venit la magazinul nostru!!!! stare: 100% de brand nou viteza raport: 8.1:1 pachet: picătură de apă roata x1 asta ochelari de soare pentru a navei la întâmplare notă: 1. toate imaginile sunt special colorate, dar din cauza diferite condiții de lumină și setările monitorului, pot exista unele abateri

culoare: argintiu material: otel inoxidabil conținutul pachetului: 10 buc unelte de pescuit doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.notă: reflexia luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

pentru o barca de nadit: notă:aceasta este versiunea standard, barca de nadit,nu are nici gps și funcția automată de punct fix a funcției. avem, de asemenea, o versiune gps barca de nadit la vânzare, dacă aveți nevoie de ea, pls contactati-ne. caracteristici: întoarcere automată funcții: controlabile distanță

caracteristică: - de înaltă calitate material: cârlig de pescuit este fabricat din oțel carbon, care este durabil, nu este ușor să se deformeze, stralucitor si texturate, iar vârful este foarte ascuțit.dacă este mare, pescuit de apă dulce, pescuit, se poate ascunde de pește. - mai multe dimensiuni: cârlige 13 dimensiuni, 3-12# 100