Roycebridal Sexy Pe Alb Rochie de Mireasa Dantelă Florale Aplici Curtea Tren Rochii de Partid vestidos para mujer elegantes y și bonitele cu abdomenul vărgat

750.39lei 1 071.97lei
SKU: s3691

Bine ati venit la magazinul meu, echipa noastra se poate adapta la proba de rochie pentru a se potrivi dvs. de măsurători.Vă rugăm să selectați o dimensiune de aproape de dimensiunea corpului de a prezenta ordinea.Dacă aveți nevoie de personalizat dimensiune sau culoare, vă rugăm să ne mesaj sau să ne dea nota de la plasarea comenzii pentru a ne anunța ar fi ca rochia ta sa fie adaptate.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Standard Dimensiunea Diagramă

Fotografie De Produs Arată

Măsura Ghid

Personalizat Dimensiune, vă Rugăm să Alegeți orice Dimensiune si sa lasi un Mesaj de Următoarele Măsurători :

Vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist cu sub uzura inainte de a cumpara orice rochie .

De Exemplu:unitate de Dimensiune :( centimetri sau inci)

1.Full Bust = ___ centimetri(cm)

2.Talie = ___ centimetri(cm)

3.Solduri = ___ centimetri (cm)

4.umăr la talie = ___ centimetri (cm)

5.umăr la podea cu pantofii ___ centimetri (cm)

Posibil să aveți nevoie să ia aceste masuratori pentru mine dacă-ți rochie cu bretele sau cu maneci sau ai nevoie de sacou pentru a se potrivi pentru rochia ta.

6.Umăr la umăr = ___ centimetri (cm)

7.armseye = ___ centimetri (cm)

8.lungimea brațului = ___ centimetri (cm)

9.biecp = ___ centimetri (cm)

trimite masuratori la mine cât de repede ați terminat de plata .

Metoda De Transport Maritim

Articolele vor fi trimise de către UPS, FedEx, TNT, DHL, EMS,China Post, etc timp de Transport maritim: 4-10 zile de TNT, UPS, FedEx, DHL -Element va fi trimis prin curier din China la adresa ta.Ne poate plia rochie de interior pentru a proteja ștrasuri din mărgele sau siret. -Înainte de expediere vom face o examinare atentă, a încercat să fie probleme.Dar dacă veți obține bunurile găsite probleme, vă rugăm să contactați cu noi, ne va ajuta să abordate în mod corespunzător.

Sfaturi:

o.Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare, Cutii poștale și adresele militare (apo, FPO) nu pot fi livrate.

b.Dacă vii din Brazilia sau Rusia , vă rog lăsați-vă numele complet. (conform ajustat poștale politică din Rusia și Brazilia, numele destinatarului trebuie să fie numele complet.)

c.Despre Fiscale, Vamale sunt dincolo de controlul nostru, nu garantăm despre acest lucru și nu va suporta Taxa taxa.Puteți să știm dreptul de a declara pret pentru pachet.

Politica De Returnare

Satisfactia dumneavoastra este nostru pe termen lung, urmărirea și mai mare îngrijorare.Aproape toate produsele din magazinul nostru pot fi returnate, cu excepția custom made.Vă rugăm să păstrați rochie de brand nou, cu etichetele originale si eticheta.Vă rugăm să ne contactați înainte de a te-a trimis rochia înapoi!Noi vă va oferi reveni cu detalii.Dacă ai reveni la rochie la adresa de pe pachet, nu-l putem obține și returna.

Sfaturi:

o.Nu acceptam retururi pentru orice custom made rochii.

b.Nu acceptam retururi pentru motivul nimic de-a face cu dimensiunea și calitatea!De exemplu "nu-mi place", "am comandat-o greșit", "am găsit o altă rochie mai ieftin".

c.Dacă nu se satisface cu calitatea și rochie nu se potrivesc pentru tine ( Numai pentru dimensiunea standard de rochie ), vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore după ce ai primit rochia !Elementele trebuie să fie în original livrat condiție, nepurtate, nealterată, și toate au ambalajul original.Dacă nu există nici o praf , pete murdare , schimbare și așa mai departe , nu vom oferi rambursări.

d.

Clienții ar trebui să permită costul de transport pentru expedierea înapoi rochia și taxe vamale dacă există.

e.

Pentru transport gratuit și personalizat gratuit dimensiune ordinele de schimb,costul de transport maritim care am plătit pentru a navei rochie de la tine și de dimensiune personalizată taxă va fi dedusă din suma totală.

F&Q

1. Când ar trebui să-mi comand rochia de mireasa?

Toate rochiile pot fi facute la comanda, ceea ce înseamnă că nu vom începe crearea rochia ta până când ați plasat comanda cu noi.Made-to-order rochie durează aproximativ 15-25 de zile pentru a face.Dacă procesul este complicat, va dura mai mult timp.Vă rugăm să acordați suficient timp pentru producția și transportul de rochie.Vă recomandăm 2-5 luni.

Ca de dimensiune standard, rochii, este nevoie de aproximativ 2 săptămâni înainte de nava ta rochie.

2. Nunta mea este de a veni în câteva săptămâni, ai rush pentru opțiuni?

Oferim rush scopul de opțiuni pentru mirese care au nevoie de hainele lor ACUM.Rush se vor aplica taxe.Dacă vă aflați în nevoie de o comandă urgentă, vă rugăm să ne contactați din timp.

3. Voi avea nevoie de modificări?

Toate rochii de mireasa, de obicei, nevoie de unele modificări pentru a fi o potrivire perfecta pentru ziua ta speciala.Noi nu oferim modificări de servicii după ce au primit rochia ta și nici nu sunt incluse în prețul de rochia ta.Oferim de bază personalizate, dimensionare folosind bust, talie, înălțime, și gol-la-etajul măsurători înainte de a face pentru a ajuta la reducerea potențialului de modificare a costurilor.Vă sugerăm să vă găsiți un profesionist croitor local care vă poate ajuta să măsurați cu precizie.

4. Poți personaliza rochia daca ti-as trimite niste poze?

Da, suntem pofessional rochie de mireasa din fabrică, și putem face personalizat rochie în funcție de imaginile de înaltă calitate, bun venit pentru a face rochia ta de mireasa.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Decor: Aplicatii, Dantela, Ruched
  • Decolteu: Barca Gâtului
  • Element De Moda: Print Floral
  • rochie princess alb: rochie de mireasa plus dimensiune
  • Tren: Curtea De Tren
  • Design Spate: Backless
  • Stil: Boho
  • Nume De Brand: Roycebridal
  • Origine: China Continentală
  • rochii de mireasa: abito da sposa
  • Built-in Sutien: Da
  • rochie albă: vestido de casamento
  • Tip De Element: Rochii De Mireasa
  • Rochie De Mireasa Tesatura: Organza brodata si Tul
  • robe de mariée: Halat Mariee
  • Talia: Factori Naturali
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Culoare: Alb/Ivory/Personalizate
  • CN: Jiangsu
  • vestido novia de epocă: Vestido Novia
  • Brautkleid: Vestido Novia
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Silueta: O-LINIE
  • Maneca Stil: De pe Umăr
  • Imagini Reale: Da
  • Pentru Femeile Gravide: Da

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

bine ati venit la saroulu petrecere de nunta magazin sfaturi cald: 1: rochia se face la comanda.vă sugerăm clienților pentru cel puțin 2 luni înainte, pentru a lăsa mai mult timp pentru producție și transport. 2.timpul de livrare depinde de căile de transport maritim-ai ales. 3.vă rog să-mi mesaj termenul limită în

reveni și politica de rambursare avem o ușoară revenire/proces de schimb!dacă nu sunteți complet mulțumit cu elementul(inclusiv probleme de calitate, nu mărimea potrivită etc.)puteți returna acest produs pentru o rambursare completă.(exclusiv taxele de transport) retur si schimb cerințe produsul trebuie să fie nepurtate și

bine ati venit la dmdrs petrecere de nunta magazin sfaturi cald: 1: rochia se face la comanda.vă sugerăm clienților pentru cel puțin 2 luni înainte, pentru a lăsa mai mult timp pentru producție și transport. 2.timpul de livrare depinde de căile de transport maritim-ai ales. 3.vă rog să-mi mesaj termenul limită în avans

rochia standard de marimi plus dimensiune rochie de diagramă 2. măsurarea panduan psewa jangan ragu untuk menghubungi kami jika anda memiliki pertanyaan atau o masalah sebelum atau setelah pembelian anda.kami berkomitmen untuk kepuasan anda 100%. adametode pembayaran yang tersedia di dhgate.com seperti kartu kredit, transfer bancar

bine ati venit la brlmall petrecere de nunta magazin sfaturi cald: 1: rochia se face la comanda.vă sugerăm clienților pentru cel puțin 2 luni înainte, pentru a lăsa mai mult timp pentru producție și transport. 2.timpul de livrare depinde de căile de transport maritim-ai ales. 3.vă rog să-mi mesaj termenul limită în

sclipitoare, paiete rochii de bal pentru femei cu capul 2023 tul etaj lungime o-linie evenimente speciale dans nunta petrecere de seara, de gala pentru personalizat rochie, vă rugăm să completați formatul de mai jos și să ne ofere, atunci când plasați comanda.sau contactați-ne, suntem mereu la serviciile tale. 1. bust: ___cm/cm 2.talie:___ cm/3 inci.

descriere cum pentru a măsura garanție de calitate timp de transport maritim feedback-ul

politica de returnare avem o ușoară revenire/proces de schimb!puteți returna acest produs pentru o rambursare completă (exclusiv taxele de transport). a. produsul trebuie să fie nepurtate și doar pentru a se potrivi și de dimensionare. nici o restituire : purtat, parfumate sau modificate articole de îmbrăcăminte. b. elementul

bine ati venit la magazinul nostru stimate client: bine ati venit la fabrica noastră!suntem fabrica de profesionist în china cea mai mare rochie de mireasa si seara, rochie de piață. am au fost specializat în a face rochie de mireasa,rochie de domnisoara de onoare,rochie de bal,rochie de seara,mama a rochiei de mireasa. de

profilul de companie tongyang chuanhe îmbrăcăminte trading co.ltd. tongyang chuanhe îmbrăcăminte trading co., ltd.a fost înființată în 2015 .are o echipă de producție profesionist pentru a face rochii de mireasă și rochii.este un furnizor de cea mai înaltă calitate și superba rochie de produse, cum ar fi rochii de mireasa de lux,rochii

bine ati venit la omig magazin , cel mai bun producător 1. cel mai bun pret - tesatura superior, avansat personalizat măiestrie, măsurători precise și complete sistemul de qc. 2. personalizat de servicii - toate rochiile sunt realizate la comanda si poate fi personalizat si modificat conform cerintelor dumneavoastra. 3. timp de livrare

standard si ze diagramă cum pentru a măsura personalizat dimensiune dacă nu puteți găsi dimensiunea potrivi pe dimensiunea diagramă, vă rugăm să trimiteți măsurători pentru mine, va putem oferi gratuit personalizat de servicii. bustul ___cm ___cm, talie ___cm ___cm, solduri ___cm ___cm, hollow

întrebări și răspunsuri: q: poate fi produs exact la fel cum se arată în imagine? o: bine ați venit la dideyttawl magazin de nunta!toate imaginile din magazinul nostru au fost luate de noi înșine, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre rochia fiind diferite de cele din imagini. q: cât timp ia să personaliza

dimensiunea diagramă model poza personalizat dimensiune, vă rugăm să alegeți orice dimensiune si sa lasi un mesaj de următoarele măsurători : vă recomandăm că ați măsurătorile luate de către un profesionist cu sub uzura inainte de a cumpara orice rochie. de exemplu:unitate de dimensiune :( centimetri sau inci) 1.full

bine ati venit la magazinul nostru stimate client: bine ati venit la magazinul nostru!suntem profesional de oem & odm fabrica în suzhou,china cea mai mare rochie de mireasa si seara, rochie de piață . am au fost specializat în a face rochie de mireasa,rochie de seara,rochii de bal...de ani de zile și avem propriul nostru profesionist

bine ati venit la magazinul nostru ! introducation : magazinul nostru are mai mult de zece ani de istorie de a face rochii și alte haine,avem fabrici profesionale,cele mai bune de vânzare de pre/post vanzare service.când am primit comanda,va vom contacta imediat pentru a vă asigura că toate informațiile vor fi exact așa cum doriți,apoi vom face

accesoriu util pentru instapot: perfect coș vapor de legume, greu ouă fierte, puteți utiliza, de asemenea, pentru rapid a strecurat atunci când se face bulion de oase si stocuri. mai rezistentă și mai ușor de curățat decât coș de sârmă: toate piesele inclusiv mâner, vapor introduce și suportul sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate.ușor

producția de spectacole marimi | măsurători personalizate de servicii ----- dacă dimensiunea standard nu se potrivesc sau nu știi cum de a alege dimensiunea.după ce plasați o comandă.comentariu măsurătorile dumneavoastră, în scopul de notă sau e-mail-mă măsurătorile dumneavoastră. am nevoie de următoarele

dimensiunea instrucțiuni vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție și alege mărimea potrivită, în cazul în care dimensiunea nu este aici, ne poți spune de măsurare a corpului, putem personaliza pentru tine detalii produs cum pentru a măsura paletarul de culori ambalare 1. interior pachet: