Măsurarea Conducător Dulgheri Instrument De Măsurare Conducător Portabil Pătrat Unghi Rigla Pentru Prelucrarea Lemnului Scule Pentru Prelucrarea Lemnului Tigla

37.30lei 53.28lei
SKU: s257719

Prelucrarea Lemnului Conducător este perfect pentru toate dvs. de măsurare are nevoie.Cu design multi-scop, se poate ajusta cu ușurință la unghiul dorit cu conversii ușor.Conducătorul este mare claritate și oferă durabil serviciu.

Caietul de sarcini:

Nume: Dulgheri Instrument Pătrat

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiune produs: 10.83x7.68 cm/27.51x19.51cm

Greutate: 245g

Lista De Ambalare:

1* Dulgheri Instrument Pătrat

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor pentru Utilizatori: Acest dulgheri pătrat instrument vă permite să reglați efort la unghiul dorit și strângeți piulița de poziție pentru poziționare precisă.Realizarea de unghiuri exacte și radian măsurători cu usurinta pentru un finisaj perfect pe proiecte de prelucrare a lemnului.

2.Mare Claritate: scara liniile sunt imprimate cu mare precizie, oferind vizibilitate clară și ușor de citit.Dulgheri pătrat instrumentul, de asemenea, caracteristici de orbire redus și o protecție strat de pulbere pentru a asigura durabilitate și precizie.

3.Multifunctional Utilizare: Acest dulgheri pătrat instrument poate fi folosit ca un raportor, conice, scriber, a văzut ghid, pătrat încadrare și mai mult, făcându-l un design multi-scop pentru o varietate de proiecte de prelucrare a lemnului.

4.Conversii ușor: Acest dulgher pătrat instrument vine în imperial dimensiuni pentru o utilizare ușoară și vine cu un ușor de utilizat de conversie care vă ajută să comutați între diferite unități de măsură.

5.Utilizarea de lungă Durată: Fabricat din material de aliaj de aluminiu, acest dulgher pătrat instrument poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp fără a deforma sau ruginite.Este un produs fiabil și robust instrument pentru proiecte de prelucrare a lemnului.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

anjixin co.,ltd este o companie mare de 10 ani,toate elementele din magazinul nostru este de 100% orginal noi,sperăm că fiecare client poate fi mulțumit cu ei.

de brand nou și de înaltă calitate ootdty caracteristică: fabricat din plastic de calitate, durabil și ușor, acesta este de culoare verde clar, bine pentru a utiliza la școală sau de la birou cu ajutorul domnitorului, puteți picta modele geometrice, care sunt la îndemână, desen ajutoare ei lucrează bine în

anjixin co.,ltd este o companie mare de 10 ani,toate elementele din magazinul nostru este de 100% orginal noi,sperăm că fiecare client poate fi mulțumit cu ei.