20buc orginal noi EMP8935-33VF05GRR SOT23-5 cip de putere/IC

18.88lei
SKU: s221820

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: JP(de Origine)

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

anjixin co.,ltd este o companie mare de 10 ani,toate elementele din magazinul nostru este de 100% orginal noi,sperăm că fiecare client poate fi mulțumit cu ei.

caracteristicile produsului; 1. mini busola cutter cu 360 ° manualul de rotație poate tăia cercuri la fel de mici ca 2 cm 2. diy manual circular instrument de tăiere 3. se taie circular materiale pentru cărți de vizită, felicitări, fotografii, genți de mână, dn, handmade, decoratiuni, etc specificatii produs: material:

de brand nou și de înaltă calitate, moale, flexibil și ușor de transportat făcute de calitate material rezistent măsura pânză fie în cm sau inch ajuta pentru a măsura dimensiunea, verifica progresul dvs. dacă sunteți pe dieta măsurile orice parte a corpului (braț, coapsă, gambă, piept, talie, solduri si mai mult), lungime: 150 cm (60 ) precizie:

ingenioase și practice de proiectare: domnitorul nostru pentru jurnalizare este un element de utilitate în procesul de a scrie sau scrie de mână layout; suficient pentru a permite moderată pixuri pentru a muta cu ușurință și de a trage linii drepte material de calitate selectie: litere mari rigla este confectionata din translucid, din plastic

specificații: material: oțel inoxidabil dimensiune: 30cm tip: conducător stare: nou: un nou-nouț, nefolosit, sigilat, nedeteriorat, produs în ambalajul original caracteristici: non-suport antiderapant gravate marcajele nu se estompeze ușor poate fi folosit pentru a desena, măsura si ghidul