Trimite gratuit 10buc FQP4N80 SĂ-220 / DSEP29-03A / IRL520N / IRF9630 / IRLZ14 / NT2955G Triodă

20.60lei 22.63lei
SKU: s1932

Despre noi.Ne angajăm să: * produce Numai cele mai bune bunuri de consum și să ofere cea mai înaltă calitate posibilă. * Livrare pentru clienții din întreaga lume, cu viteză și precizie.Client Politica Serviciu, Suntem bucuroși să răspundă la orice întrebări pe care le au.Vă rugăm să ne contactați și vom reveni la tine cât mai curând posibil.Domeniul de Aplicare de afaceri: Electronice, Digitale pe Calculator, cu un Singur Microcalculator, Fotoelectric de Cuplare, Depozitare, Trei Terminale de Reglementare, SCR, Efect de Câmp, Anvelope Releu, Condensator, Lumina, Țeavă, Plug și Alte Unilaterale Servicii Auxiliare! 1. De transport maritim de mărfuri din întreaga lume. (În unele țări și a Ong-urilor și Ong-uri). 2. După confirmarea plății, comanda este procesată în timp. 3. Vom trimite confirmat adresa.Comanda trebuie să corespundă cu adresa de livrare. 4. Imaginile afisate nu sunt reale de bunuri, dar numai pentru referință. 5. Timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de livrare se poate modifica, mai ales în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu primiți coletul în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom investiga și de a trimite și de a contacta cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface nevoile clienților! 7. Din cauza diferenței de inventar și de timp, vom alege pentru a livra bunuri de la primul, cel de repede.Avantajele noastre sunt bune. 1: Avem propriile noastre rezerve, rezerve suficiente. 2: calitatea Produselor a ajuns la o serie de certificare. 3: Vom sprijini toate tipurile de transport, Hong Kong și China colete poștale.UPS și TNT poate satisface pe deplin nevoile diferite ale clienților.Cred cu tărie asta.Vom fi partenerul tău cel mai bun.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Temperatura De Operare: STANDARD
  • Starea: Noi
  • Nume De Brand: pengshengxing
  • Cerere: Calculator
  • Pachet: SĂ-220
  • Tip: Triodă
  • Tensiune De Alimentare: STANDARD
  • Numărul De Model: FQP4N80
  • Disiparea De Putere: STANDARD

Tag-uri: trimite.

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

cele mai multe dintre produse sunt luate în natură.pentru că imaginile sunt fotografii macro, ele nu pot arăta adevărata dimensiune.datorită origini diferite, producția de ani și loturi de componente electronice, coduri și culori de font imprimate pe ele pot fi diferite, astfel încât obiecte reale și imaginile sunt diferite.numerele loturilor poate

achiziționarea note : pentru că imaginile nu sunt actualizate în timp, produs de marca de cod este supus produsul real primit. piesele pe care le comercializam sunt 100% originale,dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați (: ---------------------------------------------------

dragi prieteni, ce componente electronice nu aveți nevoie să ne contactați?multe dintre actiunile noastre nu sunt pe raft.putem să ne contactați în mod constant în procesul de actualizare.ne poate ajuta să coopereze cu toate componentele electronice și circuite integrate.

integritatea și calitatea ne vom concentra pe renumitul brand de chips-uri, cu cea mai bună calitate și serviciu cinstit ca scop, și de a oferi chips-uri pentru fiecare client la cea mai rapidă viteză. vă mulțumesc pentru încredere și cooperare!

l293d este un monolit integrat, de înaltă tensiune, de curent mare, 4-canal de driver,puteți utiliza motoare de curent continuu și surse de alimentare de până la 36 de volți, l293d chip este, de asemenea, cunoscut ca un tip de h-bridge,care este de obicei un circuit electric ce permite o tensiune să fie aplicat într-o sarcină în orice direcție să

1buc xiaolianxiao ads7812u sop16 original ic calitate ok pot fi prelucrate cu pcba

dip componente nu conțin tuburi , va vom trimite către o cutie mică . ​ orice probleme , vă rugăm să ne contactați în mod liber !

motive pentru alegerea de noi: de înaltă calitate, la prețuri accesibile, și garantat de servicii post-vânzare, dacă este o problemă cu un produs, vă rugăm să contactați serviciul clienți!

dragi prieteni, ce componente electronice nu aveți nevoie să ne contactați?multe dintre actiunile noastre nu sunt pe raft.putem să ne contactați în mod constant în procesul de actualizare.ne poate ajuta să coopereze cu toate componentele electronice și circuite integrate.