Caz creion de Mare Capacitate Creion Husă Portabile Pen Geanta Cosmetice Portabil Cadou pentru Birou Școală Teen Fată Băiat Bărbați Femei Adulte

110.86lei
SKU: s175852

Dimensiune: 215 x 58 x 96MM (8.4 * 2.2 * 3.7 inci)

【Unic de Design】: Deschide caz creion din partea de sus sau de deschidere frontal (și 5 sloturi în lambou poate repara frecvent utilizate pixuri); Un plus de mânerul de pe partea face creion geanta usor de transportat.

【Modernizate de Mare Capacitate, Ideal Pentru Diverse Ocazii】: Mare de Stocare creion cutii sofisticate structura interioara cu bucla elastica si mai multe compartimente, au capacitatea de a stoca și de a organiza până la 50 de pixuri sau creioane chiar foarfece, note lipicioase, cauciuc, banda poate fi usor de depozitat.Din cauza formei sale unice, aceasta poate deține un calculator și conducători, capsatoare.

【Secretul Durabil】: Aceasta durabil ripstop creion sac este realizat de standard ridicat cârpă pânză,calitatea este garantata.Lavabil și rezistent la uzură, rezistent la utilizare.Fermoar capul superior este fabricat din solide din oțel inoxidabil,Cu puternice fermoare metalice trage, mai ușor de prins și de control.

【Multi-Funcție】: Aceasta nu este doar un creion de buzunar, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru alte scopuri.Multi-scop ca un pix, creion sau pensula caz, make-up bag, personale, de birou, și școala de aprovizionare caz.E un cadou frumos pentru adulți, scriitori și artiști de absolvire, ziua de nastere prezent, sau înapoi la școală sau de călătorie, provizii.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Material: Tesatura
  • Dimensiune: Other
  • Noutate: Da
  • Tip: Creion Sac
  • Origine: China Continentală
  • Utilizarea: Școli Și Birouri
  • Numărul De Model: ZHIPAI
  • Varsta: >3 ANI

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

culoare: ca imagine pachetul inclus: 1 buc aleatoare note: datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

informații despre produs: banda de corecție culoare: 4 culori pentru: student pentru: scoala,birou etc pachet: 1 buc 2 în 1 punct lipici banda de corecție 1. vă rugăm să rețineți fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. 2. te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. 3.

cantitate adecvată și diverse culori: pachetul include 6 role de clasă buletinul de bord frontiere în 6 culori, cantitate adecvată și diversificată de culori poate satisface cu ușurință dumneavoastră de decorare diferite cereri, și puteți, de asemenea împărtăși cu familia și prietenii suficient de lung pentru pe termen lung, folosind:

stimate cumpărător.bine ati venit la magazinul nostru: (asigurați-vă că pentru a citi) 1: de îndată ce ai devenit un adept al magazinului, vă veți bucura de adept preț (adept reducere) la toate produsele din magazin. 2: cum să se alăture: găsiți adept butonul din magazin.faceți clic pe ea și veți vedea adept reducere de pret. dimensiune:

descriere: cutie: acest nuc negru stilou container este pur lucrate manual, demonstrând meșterul capacitatea tehnică și eforturile în crearea cel mai mult produsul final. pen recipient: lemn de esenta tare textura de nuc american prezintă perfect ecologice originală textura pur si simplu de mana pen container, care este un cadou pentru un

1~8pcs cherry broderie creion sac de pluș caz creion papetărie pungă pungă de urs lambwool creion stilou husă drăguț rechizite școlare descriere: material: pluș gen: universal culoare: cires negru creion caz, bleumarin cherry caz creion, ursul roșu, alb zâmbet stil: desene animate caracteristici: 1.

descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate compact și ușor, ușor de transportat. fabricat din aliaj de aluminiu premium, clare și eficiente, de economisire a forței de muncă, nu este ușor să se rupă de bază. ascuțitoare cu dublu orificiu, utilizarea practică. perfect școală sau la birou. caietul

[ despre produs ] tip : lomo card dimensiuni : 86 * 57 mm material : hârtie cretată cantitate : 55 buc model : lm672 [ despre logistică ] nava de timp : în termen de 48 de ore (cu exceptia sarbatorilor) timp de livrare : 7-15 zile nava din : china [ despre magazin toate produsele pe care le puteți cumpăra gata stocul de servicii pentru clienți : 9:00-18:00

descriere cel mai bun cadou pentru scriitori, cititori, copii, elevi, studenți, profesori, și așa mai departe; potrivit pentru club, club de carte, scoala, etc, un asistent bun instrument pentru sau studiază. caracteristici metal retro, marcaj, vintage semn de carte cu bufnita animal book clip pagina markeri planificator de tag-ul cadou

tip: creion sac material: piele utilizare: școli și birouri culoare: rosu/roz/albastru/violet pachet: 1*creion sac 1. vă rugăm să rețineți fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. 2. te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. 3.

culoare: galben pachetul include: 4 buc/set noutate albine forma gumă de șters din cauciuc produsul va fi actualizat în mod constant, aspectul și culoarea pot fi modificate, vă rugăm să nu te superi.și să ia un considerare înainte de a plasa comanda dacă aveți cererea pentru culoare sau aspectul.

1. design unic: acest accesoriu de aliaj ia retro argint tibetan spada și sabia ca element de design, plin de personalitate și aroma retro, care arată perfect independent spirit și farmec personal. 2. diverse colocare: oferă entuziaști diy cu alegerea de colocare, care poate fi folosit cu lanțuri, brățări, cercei și alte accesorii pentru a diy

2 buc nas amuzant ascuțitoare de creioane realiste compact portabil noutate creion ascuțitoare școală cadou de papetărie descriere: noutatea ascuțitoare cu realiste nas design. caracteristici nară de două găuri pentru ascutit creioane și creioane colorate. dimensiune convenabilă pentru depozitare ușoară în creion cazuri

caietul de sarcini: denumire produs: desene animate control de cauciuc material: tpr material utilizat: tip push culoare: așa cum se arată în figură dimensiuni: așa cum se arată în figura de pachetul inclus:1 buc

dimensiune: 20cm*31cm design : 4 pentru a alege .pachet: opp cutie sstyle:retro/moda 100% nou

material:alama+inox+piele pu culoare:ca imagine arată dimensiune:20mm-50mm greutate:25g lista de pachete:1 buc carte clipuri(nu include alte accesorii) notă: 1.culoarea reală poate fi un pic diferit de imagine. 2.datorită măsurare manual, dimensiunea poate fi 0-1mm diferenta.