Triunghi DraftingFor Student În Caz de transport de Educație 0,7 mm Creion Școală de Ingineri Eraser Matematica Geometrie Set

24.17lei 33.14lei
SKU: s146916

Caracteristici:

【UNGHI REGLABIL】Therod este fabricat din aliaj de aluminiu, care este puternic si durabil și nu este ușor să se deformeze după utilizarea pe termen lung.Este ușor și flexibil, și unghiul de deschidere poate fi ajustat în mod liber pentru a desena cercuri de diferite dimensiuni.

【ANTI-ALUNECARE】Partea de sus a theis proiectat cu trei gravuri circulare, care oferă un bun efect anti-alunecare și o face mai stabilă în cercul de desen proces, permițându-vă pentru a trage cu ușurință cercuri de diferite dimensiuni, convenabil și rapid.

【0,7 MM CREION】Echipat cu un 0,7 mm automate creion, se poate scrie fără probleme și cu precizie, ceea ce face convenabil pentru tine de a efectua diverse desene și marcaje, și nu este nevoie să înlocuiți creionul refill frecvent, care îmbunătățește eficiența de lucru.

【4 CONDUCĂTORI】Patru tipuri diferite de conducători, inclusiv triunghi isoscel, triunghi dreptunghic, conducător și sectorul conducător, se pot întâlni diferite de desen și nevoilor de măsurare, comod si practic, dacă aveți nevoie pentru a măsura unghiuri sau lungimi.

【APLICAREA pe scară LARGĂ】Theset este un instrument practic, potrivit pentru studenți, ingineri, profesori sau artiști sau alți profesioniști de utilizat pentru desen, măsurare, trasare de grafice, design, etc., care poate îmbunătăți în mod eficient eficiența de lucru și acuratețea.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu+oțel inoxidabil ( busola ), plastic(rigle)

Culoare: culoare aleatorii

Caracteristică: durabil, universal

Dimensiuni(aprox.): cutia de depozitare(L x W x H)17 x 9 x 2,5 cm/6.69 x 3.54 x 0.98 inch

Pachetul Inclus:

1 buc x Busola

1 buc x Radiera

1 Cutie x 0.7 mm Creion Refill

4 BUC x Riglă

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICIU de TRANZIT TIMP este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Tip: Matematica Seturi
  • Nume De Brand: Hinmay

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

veți primi 3 pagini de diferite culori pentru dvs. de lectură.numărul este suficientă pentru a satisface utilizarea de zi cu zi și are nevoie de înlocuire.le puteți împărtăși cu prietenii apropiati, familia, colegii, etc. pentru a bucurați-vă de distracție de a citi împreună aceste biblioteci sunt realizate de înaltă calitate, rășină,

anjixin co.,ltd este o companie mare de 10 ani,toate elementele din magazinul nostru este de 100% orginal noi,sperăm că fiecare client poate fi mulțumit cu ei.

ingenioase și practice de proiectare: domnitorul nostru pentru jurnalizare este un element de utilitate în procesul de a scrie sau scrie de mână layout; suficient pentru a permite moderată pixuri pentru a muta cu ușurință și de a trage linii drepte material de calitate selectie: litere mari rigla este confectionata din translucid, din plastic

descriere pachetul include: 1 grafic busola, 1 cutie de reumplere, 2 rigle triunghiulare, 1 bucată de 12cm riglă, 1 gumă de șters, raportor.toate acestea sunt puse într-o cutie. caracteristici calitate premium - la compas pentru geometrie sunt realizate din metal și geometrice instrumente sunt construite din plastic de înaltă calitate,

83xc durabil k rășină militare șablon desen elaborarea riglă șablon instrument de măsurare de brand nou și de înaltă calitate caracteristici: realizate din k rășină, nu este ușor de rupt. asta face si planificare stencil conține simboluri și forme. rata de transparență permite să vedeți desenul mediu