Piscină Pompă De Filtru De Nisip Filtru Acoperi Eficient Reutilizabile Piscină Sorbul Pompei Capacul Pentru Sp3007, Sp3010, Sp3015 Înlocuire

86.91lei 117.42lei
SKU: s133575

Piscină Pompă De Filtru De Nisip Filtru Acoperi Eficient Reutilizabile Piscină Sorbul Pompei Capacul Pentru Sp3007, Sp3010, Sp3015 Înlocuire

Descriere: [Înlocuire]Acest Filet Filtru Capacul de înlocuire Pompă Piscină.

[Material]Filet Filtru Capacul este facut din materiale de Înaltă calitate, durabil și practic.

[Compatibilitate]Această înlocuire capac pompa este compatibil pentru SPX3100D și mai multe alte modele, inclusiv pentru J13506, J18006, J13507, J18007, J18008, J20008, și mai mult.

[Easy pentru a instala]Firul Capacul Filtru de Înlocuire are un 5.24 inch în diametru, diametrul filetului și este ușor de instalat pe Capacul Pompei pentru C250CF, C500CF, C1100CF, și C180OCF.

[Exat potrivi]Filet filtru înlocuirea capacului este Conceput ca un precisă înlocuirea produsului, piscină capac pompa oferă o potrivire perfectă și o performanță superioară.

Material: plastic

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 x Piscina de nisip pompei capacul filtrului

1 x inel de cauciuc

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Scandinavianseminee.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Scandinavianseminee.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

descriere: 【calitate neopren】acest costum este special conceput pentru sporturi nautice, este fabricat de înaltă calitate și material durabil 3mm neopren, elastic și izolat, calduros si respirabil, pastreaza caldura corpului în apă. 【multi dimensiune alegeri】costum pantaloni are 5 dimensiuni diferite, puteți alege în funcție de

dideep 2l x5000pro scuba diving rezervor+upgrade manometru+scufundări vesta sac butelie de oxigen rezervor set echipamente de snorkeling noi pachetul include: 1 x 2l butelie de oxigen 1 x primare reducerea supapa de presiune 1 x tub de presiune medie 1 x secundar supapa de respirație 1 x scufundări vesta sac 1

descriere aceste dopuri de urechi se pot potrivi foarte bine în urechi umane, vă oferim un serviciu bun.silicon material este flexibil, dopuri de urechi pot fi mult mai confortabil pentru a se potrivi pentru cele mai multe urechi.acești adulți dopuri de urechi sunt portabile cu mini-size și lumină greutate, puteți lua cu ușurință și de a folosi

[rugină și rezistent la coroziune]: fin șuruburi este fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil material cu rezistență ridicată, stabilitate buna, inoxidabile și rezistente la coroziune în apă dulce sau sărată.nu este ușor să rupă, puternic și durabil.astfel încât să puteți naviga în condiții de siguranță. [inel de silicon design]:

descriere: nume: paddling acoperi material: tesatura scufundări dimensiuni: 24 x 4.5 x 0,5 cm lista de ambalare: canotaj caz x 1 pereche notă: 1.din cauza ecranului și alte motive obiective, nu poate fi o anumită diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți. 2.din cauza manuală de măsurare,

produs material: plastic abs vârsta potrivită: peste 18 luni dimensiune produs: vezi detalii metoda de intretinere: se sterge cu o cârpă uscată 1. super flotabilitate, anti-scurgere, și armat cu ace de siguranță 2. mare flotabilitate și o mai mare sensibilitate 3. anti tracțiune, non imbatranire, și de

descriere: * brand nou și de înaltă calitate * fabricat din material de înaltă calitate, durabil și funcțional * ușor de instalat și de demontat, fără griji de a utiliza.acesta poate fi folosit pentru a repara erorile de tije de pescuit sau umbrele de soare, și poate fi folosit pentru mai multe scopuri. * instalat pe

notă: fin cutie nu sunt incluse atenție: vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare din poze din cauza setările monitorului.

2 buc piscină filtru conectorul pompei de 1.5 inch piscină adaptor de furtun de scurgere rezistent piese pentru intex filet de conectare a pompei de 1. perfect conector: acest bazin furtun adaptor este potrivit pentru sol piscină.perfect pentru montarea unui 1.25 inch furtun de la un 1.5 inch pistonul supapei sau a face upgrade la o mai puternică pompă

1. toate unitățile de cazare sunt cm/inch, manual de măsurare, vă rugăm să permiteți eroare de 1 cm~3 cm(0.4 ~1.2 ) 2. acest lucru este normal europene și americane dimensiune.dacă nu știți dimensiunea, puteți consulta serviciul clienți. 3. toate măsurătorile sunt în centimetri.vă rugăm să rețineți că 1cm=0.39 inch. 4.

piscină curat capac de protecție pentru robotizate curat piscină caddy gros clasic caddy capac capac respirabil pentru mai puncte: 1、de înaltă calitate material: piscina curat capacul este fabricat de înaltă calitate 420d oxford pânză material impermeabil , care este bine-a făcut și poate oferi o protecție bună. 2、design rezistent

descriere: de cauciuc elastic încheietura mâinii sigiliu pentru scufundări costum uscat/costum maneca manseta lega bucla tv cu cusături sigilate pentru confort si usurinta de utilizare păstrează apa de la curgând prin manșete în costum de scufundări foarte elastic, se potriveste pentru toate dimensiunile mainii caietul

1. toate unitățile de cazare sunt cm/inch, manual de măsurare, vă rugăm să permiteți eroare de 1 cm~3 cm(0.4 ~1.2 ) 2. acest lucru este normal europene și americane dimensiune.dacă nu știți dimensiunea, puteți consulta serviciul clienți. 3. toate măsurătorile sunt în centimetri.vă rugăm să rețineți că 1cm=0.39 inch. 4.

descriere: nume: trecere prin vad pantofii material: neopren lista de ambalare: pantofi de apă x 1 pereche

nevoie de un nou mâner pentru sup zbaturi?încercați acest robust design t-mâner, care cântărește doar 20g și se potrivește cel mai sup padele.de instalare nu sunt necesare instrumente, doar fixați-l pe și sunteți gata pentru a merge.acest lucru este înlocuitorul perfect pentru dvs. rupte sau uzate se ocupe. nume: sup zbaturi înlocuire mâner material:

informații importante material: dimensiune pachet: privire de ansamblu: notă: caietul de sarcini: pachetul de conținut:

material: silicon dimensiuni: 23x22.5 cm, deschidere 19.5 cm descriere: 1. silicon capac de înot este fabricat din material moale, care se pot potrivi capul bine și de a reduce disconfortul în apă. 2. silicon capac de înot are elasticitate bună și se poate adapta la diferite dimensiuni cap, asigurarea stabilității în poartă. 3.

descriere: 【nici o scurgere de】înot ochelari cu sigiliu bun poate ajuta, de asemenea, pentru a proteja ochii de praf în bazine de înot, să vă bucurați de înot. 【anti ceață】înot ochelari de protecție sunt anti ceata si rezistent la apa, oferindu-vă cu o clară și neobstrucționată vedere atunci când înot subacvatic.protejeaza-te

culoare: argint material: otel inoxidabil conținutul pachetului: 1 x scufundări manometru doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.notă: lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

descriere: 【material rezistent】scuba diving capota este realizata din neopren, nylon, elastic și durabil, confortabil și cald, rece și caldă, de protecție solară, și uscare rapidă. 【confortabil de uzură】neopren scufundări costum capota pentru a asigura un maxim de confort in fiecare scufundare, astfel încât acesta poate fi folosit

descriere aceasta pompa electrica adaptor folosește și de mare risc și materiale de siguranță cu înaltă presiune și de înaltă etanșare protecție de scurgere.recomandat pentru a turna placa cu o mână până dificil de a respira, și apoi utilizați adaptorul pentru suplimentarea presiunii. - culoare: așa cum se arată în figură. -

unisex înot clip nas dopuri de urechi impermeabil clip nas silicon moale ureche prize set de surf, scufundări, piscină accesorii descriere: nas înot clipuri sunt realizate din silicon de înaltă calitate și din material plastic, care sunt moi, ușoare și durabile.cu materiale moi și manopera rafinat, dopuri de urechi și nas clip set este potrivit

pivotant al furtunului adaptor pentru al 2-lea stadiu de scuba diving regulator de conector se arunca cu capul de înlocuire accesorii caracteristici: pivotant se arunca cu capul de scuba diving reglementare adaptor. fabricat de înaltă calitate din metal, durabil și rezistent la coroziune. ajută la prevenirea de-a doua etapă trage