Pantofi de Golf Geanta Echipament de Golf Respirabil Multifuncțional Husă de Pantofi Geanta pentru Rularea Camping Drumeții Bărbați Femei Urmări și de pe Teren

88.99lei 234.21lei
SKU: s110783

Pantofi De Golf Geanta Echipament De Golf Respirabil Multifuncțional Husă De Pantofi Geanta Pentru Rularea Camping Drumeții Bărbați Femei Urmări Și De Pe Teren

Puncte: 1.Top-Notch Durabilitate: Asigurați-vă de golf, pantofi de siguranta in zilele ploioase cu sac pantof de golf.Fabricat din material durabil PU cu cusaturi intarite, se mândrește cu prima-clasa de impermeabilizare și rezistente la uzură.Bucurați-vă de hassle-free de transport cu dublu-cusute mâner.

2.Confortabil de Transport: Ia-ti pantofi de golf, oriunde, cu usurinta.Acest sac de pantofi de golf are 10 litri, mâner confortabil, puternic și greutate-capacitate portanta.Se poate ține în siguranță cele mai multe dimensiuni de pantofi, făcându-l perfect pentru calatorii sau depozitare.

3.Fără miros Pantofi: Acest sac de pantofi de golf are o bună circulație a aerului și previne pantofi miros cu plasă de orificii de ventilare.Se păstrează pantofii proaspăt și uscat după un joc.

4.Convenabil de Stocare: Acest sac de pantofi de golf cu dublă închidere cu fermoar are buzunare exterioare, care poate stoca tricouri, mingi de golf, șosete și alte accesorii.Puteți accesa cu ușurință pantofi fără probleme sau griji.

5.Versatil și Convenabil: Dacă sunteți de dans, călătorii, sport, ideal pentru golf, ciclism, sau orice altă activitate, acest pantof geanta este potrivit pentru cele mai multe tipuri de pantofi.Este ușor de transportat și depozitat, și păstrează-ți pantofii curat și organizat.

Acest rezistente la uzură golf pantofi geanta de transport are un puternic greutate-capacitate de asumare și plasă de orificii de ventilare pentru a asigura încălțăminte rămâne uscat și proaspăt.Accesarea de pantofi este ușor în timp ce călătoresc în următoarea ta destinație de golf.

Caietul de sarcini:

Nume: sac de pantofi de golf

Produs material: PU

Dimensiune produs: aproximativ 36*24*13cm/14.17*9.44*5.11 în

Greutate produs: despre 310g

Produs capacitate: în jur de 10L

Lista De Ambalare:

sac de pantofi de golf*1 buc

Notă:

Din cauza monitoare diferite și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

Vă rugăm să permiteți 1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1. Despre Feedback-Ul:

1.1, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

1.2 Feedback-ul este foarte important pentru NOI, Așa că vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și să ofere cele mai bune servicii pentru clienți.

1.3 este imposibil să o rezolve, dacă nu știm despre ele!

2. Care sunt metodele disponibile pentru plata?

2.1 acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.2 Notă: Altele despre plata PRIN intermediul acestui link:

2.3 Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

2.4 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3. Era Cam De Transport Maritim:

3.1 TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO),Comenzi procesate în timp util după verificarea plății.

3.2 singura navă a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3.3 imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

3.4 SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

3.5 Dacă nu ați primit expedierea în perioada ?vă rugăm să ne contactați imediat.Vom urmări cu compania de transport maritim, cât mai curând posibil și de a răspunde.

3.6 Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

3.7 Vânzător nu sunt responsabil de taxe de import, cumpărătorul este responsabil pentru asta.Orice litigiu cauzat de acesta este nerezonabil.

3.8 BR cumpărător, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, va fi mai bine pentru tine pentru a obține cât mai curând posibil.multumesc

4. Returnare și Rambursare:

4.1 Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni după ce-a primit.În cazul în care deține pe ea mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

4.2 NU Există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

4.3 Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

4.4 va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Scandinavianseminee.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.5 Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

5. Vă rugăm să rețineți înainte de a plasa o comanda:

Codul postal incepand cu 07,51,52,35,38 în Spania este o zonă de la distanță codul poștal, vă rugăm să nu cumpere de peste mări depozitul de livrare, numai China livrare

review images
Cumpărătorul - 2023-12-26

Asta e moale.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Rating

Specificatii

  • Origine: China Continentală
  • Material: nailon
  • Nume De Brand: iSHINE

Legate De Produs

Puteți verifica legate de produs pentru cumpărături de colectare.

descriere: ridica-ti jocul cu noastre de top-of-the-line de pantofi de fotbal.conceput pentru un maxim de performanțele de pe teren, pantofi caracteristica durabile materiale și tehnologii avansate pentru a ajuta să vă atinge cele mai bune rezultate.cu o fixare confortabila si un design elegant, te vei simti increzator și de neoprit

sp99 femei confortabil asistenta pantofi ochiurilor de plasă respirabil pantofi de mers pe jos de cadouri pentru crăciun, ziua de anul nou sp99 descriere: caracteristici: toate confortul de zi: aceste femei pantofi sunt concepute pentru a oferi confort toată ziua, dacă sunteți de lucru timp de ore, comisioane de funcționare, sau doar

2023 nou sport de bărbați talie pack barbati geanta crossbody portofel centura de călătorie telefon titularii de sport în aer liber sac bolsa genti pentru barbati caietul de sarcini : material: oxford culoare: albastru,negru,maro,gri dimensiune:15*3,5 cm(inaltime*grosime),34,5 cm(sus lungime),20 cm(partea de jos lungime) note: 1.

iarna vânzare cod note: în scopul de mici dimensiuni pentru ambalare , toate de pantofi vor fi livrate fără cutia de pantofi , dacă doriți cutia de pantofi pls click aici . un fel de memento: dimensiunea este de o dimensiune mai mare, standard forma piciorului vă rugăm să alegeți o dimensiune mai mică slim forma piciorului

singurul criteriu este gol lungime picior. dacă piciorul este mare, alege dimensiune mai mare. verificați dimensiuni: us6.5 = picior gol lungime 24.1 - 24.5 cm =eur marimea 39 us7 = picior gol lungime 24.6 - 25cm =eur dimensiunea 40 us7.5 = picior gol lungime 25.1 - 25.5 cm =eur dimensiunea 41 us8

stimate client, bine ati venit la magazinul nostru, echipa noastră oferă pantofi de înaltă calitate și servicii profesionale.pantofi marimea nu este același ca și mărimea utilizate în țara dumneavoastră, vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului! anunț important: alege pantofi dimensiune se referă la

cum de a alege dimensiunea corectă: pasul 1 vă rugăm măsura lungimea piciorului cu atenție,atunci când vă alegeți dimensiunea. metri lungime nu este branț lungime,lungime branț este 0-1.5 cm mai lung decât picioarele lungime!

dragi cumparatori, să acorde o atenție!pantofi marimea nu este același ca și mărimea utilizate în țara dumneavoastră, vă rugăm să alegeți dimensiunea în funcție de lungimea piciorului! nu în funcție de eur dimensiune sau statele unite ale americii dimensiune! anunț important: ✬✭✮ dacă piciorul este gros și lat, puteți

dimensiunea observa: 1. vă rugăm să alegeți dimensiunea corectă în funcție de efective lungime picior. 2. dacă picioarele tale sunt mai groase sau mai mare, puteți alege o dimensiune mai mare. 3. dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să ne contactați.

despre noi știu că există multe produse în piață, care sunt la fel ca ale noastre, și imaginile lor arata la fel, dar calitatea este diferit.noi avem propria noastră fabrică de producție, și să putem oferi cu cea mai mare produse de calitate și la cel mai mic pret pentru toate produse de golf.ne puteți trimite imagini de stilul pe care doriți,