Despre Aduro

Aduro dezvoltă, produce și comercializează șeminee pe lemne, pe pelete și hybride în design modern danez. De mulți ani ne-am specializat în dezvoltarea șemineelor de înaltă tehnologie cu cele mai moderne și avansate principii de ardere. Nu facem compromisuri cu calitatea produsului și căutăm întotdeauna să combinăm tehnologia și estetica cu cererea consumatorului final de ușurință în utilizare. Peste 400.000 de sobe Aduro sunt instalate în toată Europa.

Aduro este o companie care a obținut rezultate bune de mulți ani și, prin urmare, am fost aleși ca o companie Gazelle de cel puțin cinci ori. Pe scurt, premiul Gazelle onorează întreprinderile daneze în creștere rapidă, care au realizat o creștere financiară continuă.


Aduro și mediul înconjurător
Toate șemieele noastre sunt proiectate de arhitecți danezi al căror obiectiv principal a fost să creeze șeminee moderne și ecologice la prețuri atractive. Considerațiile de mediu sunt foarte importante pentru noi și, prin urmare, majoritatea șemineelor noastre poartă eticheta ecologică nordicăNordicEcoLebel. Printre altele, acest certificat de mediu solicită emisii (<2 g particule pe kg de lemn), eficiență și producție responsabilă. Pe lângă eticheta ecologică nordică, mai multe dintre produsele noastre sunt aprobate de DEFRA pentru utilizare în zonele fără fum în Marea Britanie și Irlanda de Nord. Aceste sobe sunt scutite în temeiul secțiunii 21 din Legea privind aerul curat din 1993 pentru utilizare în zonele de control al fumului din Marea Britanie. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați importatorul nostru din Marea Britanie sau Irlanda de Nord. Calitățile ecologice sunt de clasă mondială, clasă mondială și produsele sunt ușor de utilizat.

Cu toate acestea, rămâne întotdeauna la latitudinea consumatorului să asigure o ardere curată din punct de vedere al mediului prin tragerea corectă. Când ardeți corect cu lemne, un șemineu Aduro este o sursă de încălzire neutră în carbon - în medie, fiecare șemineu salvează mediul înconjurător pentru emisii de aprox. 4 tone de CO2. Șemineele cu ardere curată creează energie regenerabilă și sunt un supliment excelent pentru alte surse de energie.

Câștigător al Premiului european pentru afaceri pentru mediu 2018
Luni, 18 iunie 2018, Aduro A / S a primit premiul prestigios European Business Award for the Environment la nivel național la categoria „Produse și servicii durabile”. Premiul a fost acordat pentru produsul inovator și durabil Aduro Hybrid. Premiile europene pentru afaceri pentru mediu aduc un omagiu companiilor din Europa cele mai ecologice, urmărind astfel să promoveze inițiative inovatoare și durabile. Puteți citi mai multe despre premiu aici.

Calitate înaltă la prețuri atractive
În Danemarca, precum și pe piețele de export, Aduro s-a impus ca furnizor de șeminee de calitate într-un design simplu și minimalist. Eficiența și conștientizarea costurilor pe tot parcursul lanțului valoric, de la producție la consumatorul final, asigură consumatorului final o calitate bună la un preț favorabil. Lucrăm în permanență la dezvoltarea de șeminee noi, care să ia în considerare cerințele consumatorului final de proiectare și funcționare.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: EUR
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba